УГСП отримав 40 LED-ламп від ГО «Ротарі клуб Київ Сіті» та КОО ГО «ВО «СОІУ» для облаштування укриттів закладу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > УГСП отримав 40 LED-ламп від ГО «Ротарі клуб Київ Сіті» та КОО ГО «ВО «СОІУ» для облаштування укриттів закладу

У п’ятницю, 22 грудня 2022 року, до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітала голова Київська обласна організації громадської організації «Всеукраїнська організація «Союз осіб з інвалідністю України» Любов Онопрієнко. У рамках співпраці з ГО «Ротарі клуб Київ Сіті», вона передала університету 40 світильних led-ламп для облаштування укриттів закладу. Допомогу зустрічали ректор університету Віталій Коцур та начальник технічно-експлуатаційного відділу Олександр Столяренко.

Як розповіла пресслужбі університету пані Любов, з ректором нашого університету, як і самим закладом, її поєднує давня співпраця. Попередньо побачивши укриття, очільниця КОО ГО «ВО «СОІУ» відчула потребу у такій допомозі, і, щойно мала нагоду, подбала про те, аби її отримав наш заклад.

«Нам буде приємно, що ваші студенти, зокрема люди з інвалідністю, і я, як ваша студентка, змогли надати таку допомогу і бачити, що її буде використано за призначенням. Приємно бачити як, навіть за останній рік, УГСП поліпшив інфраструктуру для людей з інвалідністю – захоплююсь вашою командою, молодою і прогресивною. Це приклад для нашого міста, для багатьох міст та установ. Готові завжди допомогти чим можемо і Вам, і Збройним Силам України», – додала пані Любов.

«Ми висловлюємо нашу щиру вдячність пані Любові й КОО ГО «ВО «СОІУ», Громадській організації «Ротарі клуб Київ Сіті» за вашу надзвичайну підтримку та щедрість виявлену до нашого університету. Отримання світильних LED-ламп є неоціненим внеском у облаштування укриттів, що є важливим елементом комфорту та безпеки на території нашого студмістечка, робить його кращим та доступнішим для всіх студентів, викладачів та відвідувачів», – говорить ректор Віталій Коцур.

Нагадаємо, днями УГСП отримав ще й гуманітарну підтримку від організації Van For Life задля облаштування укриттів закладу.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту