Владислав Очеретяний отримав диплом доктора філософії: церемонія вручення припала на день його народження

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Владислав Очеретяний отримав диплом доктора філософії: церемонія вручення припала на день його народження

У п’ятницю, 22 грудня 2023 року, відбулася церемонія вручення диплома доктора філософії Владиславу Очеретяному, який рівно місяць тому захистив дисертацію на здобуття цього ступеня у разовій спеціалізованій вченій раді УГСП за спеціальністю 032 «Історія та археологія». Його дослідження стосувалося теми «Перманентні зернові кризи в українському селі в роки непу (1921–1929 рр.)».

Наказом №47 від 8 грудня 2023 р. було постановлено видати Очеретяному диплом доктора філософії та додаток до нього європейського зразка з галузі знань 03 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 032 «Історія та археологія».

Під час урочистої церемонії ректор університету Віталій Коцур з великою гордістю вручив диплом доктора філософії науковцеві нової формації, підкресливши не тільки його вагомі наукові досягнення, але й відзначивши, що сьогодні особливий день – день офіційного народження не тільки нового доктора філософії, а й самого Очеретяного. Йому сьогодні виповнилося 37 років.

У цей день розділити з іменинником та PhD щасливу мить життя приїхали його батьки – безумовно їх перепонювала радість та гордість за успіхи сина.

Варто зазначити, що Владислав Віталійович писав свою роботу під науковим керівництвом доктора історичних наук, професора, заслуженого працівника освіти України, проректора з гуманітарно-виховних питань, професора кафедри історії та права Черкаського державного технологічного університету Валентина Лазуренка та кандидатки історичних наук, доцентки, завідувачки кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності Університету Григорія Сковороди в Переяславі Алли Зленко. Як це було можна нагадати собі тут:

Щиро вітаємо Владислава Віталійовича із отриманням такого бажаного диплому доктора філософії. Це безсумнівно величезне досягнення, яке вимагало невтомної праці, наполегливості та великого таланту. Зичимо новому PhD невичерпної наснаги та натхнення на шляху до подальших наукових здобутків.  Нехай завершення цього етапу життя буде тільки початком до нових захоплюючих викликів і досягнень на життєвій та наукових нивах. Нехай кожен день буде наповнений радістю, новими знайомствами та досягненнями у всіх сферах вашого життя. Бажаємо, аби ваш талант та розуміння допомагали вирішувати найскладніші завдання і приносили користь нашій Батьківщині. До нових здобутків!

 

Пресцентр відділу аспірантури та докторантури

Перейти до вмісту