УГСП отримав гуманітарну підтримку від організації Van For Life задля облаштування укриттів закладу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП отримав гуманітарну підтримку від організації Van For Life задля облаштування укриттів закладу

У четвер, 14 грудня 2023 року на територію Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітали представники організації Van For Life. Вони передали 30 парт та 30 стільчиків для облаштування укриття.

Van For Life – благодійна ініціатива, що має свою базу у Женеві, діє відділено від будь-якого політичного, етнічного чи релігійного впливу. Організація визнана громадським інтересом у Швейцарії та діє як неурядова організація (НУО) у кількох країнах світу. Van For Life визначає проблему міграції як свою основну сферу зацікавленості, незалежно від конкретного контексту, який тлумачить мотиви людей до вибору міграційного шляху.

Місія організації полягає в тому, щоб активно допомагати тим, хто важко постраждав під час своєї подорожі, забезпечуючи їм необхідну підтримку. Також, вона надає підтримку волонтерам та структурам, що активно допомагають мігрантам.

Пріоритетом Van For Life є надання конкретної та цілеспрямованої допомоги на різних етапах міграційного процесу, враховуючи конкретні обставини.

Щиро вдячні нашим міжнародним партнерам за надану гуманітарну допомогу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту