НАЗЯВО визнало відповідність освітньо-професійних програм УГСП «Політологія» та «Консультативна психологія» найвищим стандартам якості

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > НАЗЯВО визнало відповідність освітньо-професійних програм УГСП «Політологія» та «Консультативна психологія» найвищим стандартам якості

У вівторок, 12 грудня 2023 року, відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. На цьому заході було прийнято рішення про успішну акредитацію освітньо-професійних прогам за спеціальністю 052 Політологія  та «Консультативна психологія» за спеціальністю 053 Психологія   другого (магістерського) рівня.

Слід зазначити, що особливу роль у підготовці до акредитації відіграли гаранти спеціальностей – доктор політичних наук, професор кафедри політології Борис Дем’яненко та кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Світлана Герасіна. Вони активно залучали студентів, випускників, стейкхолдерів, а також, разом зі своїми командами, довели, що вони – справжні титани своєї професії.

Висновки експертних груп і галузевих експертних рад підтвердили, що дані освітньо-професійні програми відповідають найвищим критеріям оцінювання якості освіти, чинних на рівні В.

Вітаємо кафедру політології факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій й кафедру психології соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Зичимо подальших успіхів!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту