Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає захисників і захисниць з нагоди Дня Збройних Сил України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає захисників і захисниць з нагоди Дня Збройних Сил України

Сьогодні, 6 грудня, Університет Григорія Сковороди в Переяславі разом з усією Україною вшановує свої Збройні Сили. У цей день ми висловлюємо слова своєї поваги, вдячності і підтримки усім, хто віддає своє життя захисту нашої незалежності та територіальної цілісності й згадуємо щирою молитвою тих, хто поліг у боротьбі за свою Батьківщину.

У час найбільших викликів в історії творення новітньої Української державності ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Збройні сили України надійно захищають мир і спокій українського народу, нашої землі. Горді, що серед них є сотні випускників та студентів Університету Григорія Сковороди в Переяславі, які з 2014 року зі зброєю в руках стали до лав оборонців рідної землі.

У День Збройних сил України від щирого серця бажаємо вам міцних сил і незламної віри, карколомних ідей і добрих надій, впевнених планів і незрадливої вдачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу.

Вічна слава і пам’ять тим, хто повернувся з поля бою «на щиті», доземна вдячність живим Героям.

Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом, УГСП – своїми воїнами та воїтельками, які захищають свою Батьківщину в його лавах. Слава Збройним Силам України!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту