Сковородинівців запрошено до публічної дискусії про енергоефективність в умовах війни: коли та де відбудеться захід

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Сковородинівців запрошено до публічної дискусії про енергоефективність в умовах війни: коли та де відбудеться захід

Сковородинівців запрошено до участі у важливій події, що розкриє перспективи енергоефективності навіть у найскладніших умовах – публічну дискусію «Енергоефективність в умовах війни – що буде далі?». Вона відбудеться у цю середу, 22 листопада 2023 року о 13:00 в укритті під корпусом №1 Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Захід співініціюють молодіжний центр «Зустріч», Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю й Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених, Студентська рада соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

У ході зустрічі розглянемо вплив російсько-української війни на енергетичні системи, познайомимося з досвідом енергоефективності та знайдемо інноваційні шляхи для підвищення стійкості перед можливими блек-аутами та збереженням енергосистеми України.

Спілкуватимемося у колі тих, хто цікавиться та має досвід енергоефективності, взаємоділитимемося технологічними рішеннями, знайомитимемо з прикладами успішних проектів з енергоефективності під час кризових ситуацій.

Це чудова нагода почути цікаві думки, обмінятися ідеями та знайти шляхи до майбутнього, де енергоефективність грає ключову роль у стабільності та розвитку.

Не пропустіть цю унікальну можливість дізнатися більше про майбутнє енергоефективності в умовах війни – приєднуйтесь до нас!

Захід буде втілено в межах проєкту #МолодьТУТ програми USAID «Мріємо та діємо» IREX in Ukraine, ГО «Молодіжна платформа».

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту