УГСП приймає у своїх стінах «Тихий фестиваль відповідальності»: що це означає та як до нього долучитися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП приймає у своїх стінах «Тихий фестиваль відповідальності»: що це означає та як до нього долучитися

У листопаді в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбуватиметься «Тихий фестиваль відповідальності» – у надземному переході між першим та другим корпусом альма-матер та навіть у ваших смартфонах експонуватиметься виставка, що мандрує Україною.

«У цей складний час наша основна відповідальність – в єднанні та спільній дії. Фестиваль організовує Фонд родини Богдана Гаврилишина до Дня відповідальності людини, який в Україні відзначають на державному рівні щороку 19 жовтня, у день народження автора Декларації відповідальності людини, всесвітньо відомого економіста, візіонера Богдана Гаврилишина. Долучайтесь до нас у цю святу відповідальність та спільні дії. Разом ми можемо зробити світ кращим!», – розповідають у соціально-гуманітарному відділі університету, який долучив УГСП до цієї прекрасної ініціативи.

Долучитися до фестивалю можна наступним чином:

  • Переглядайте постери до Декларації відповідальності людини в онлайн-галереї чи на виставці у альма-матер.
  • Обирайте із чек-листа відповідальності, що зробите в межах фестивалю.
  • Публікуйте дописи чи сторіс, як ви долучаєтеся до фестивалю з відміткою Фонду родини Богдана Гаврилишина. Ставте хештег #тихий_фестиваль_відповідальності.

На Київщині фестиваль відбувається за ініціативи амбасадорки Фонду Родини Богдана Гаврилишина Світлани Назарук та сприяння управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації й Київського обласного молодіжного центру.

Тихий фестиваль відповідальності організовує Фонд родини Богдана Гаврилишина в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст програми є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

 

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу

Перейти до вмісту