В УГСП відбулась «Битва факультетів»: сковородинівці вкотре вразили глядачів своїми талантами та гідно представили рідні факультети

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В УГСП відбулась «Битва факультетів»: сковородинівці вкотре вразили глядачів своїми талантами та гідно представили рідні факультети

«Битва факультетів» – це одна з тих очікуваних подій, які завжди запам’ятовуються сковородинівцям. У 2023 році вона відбулася 25 жовтня 2023 року в актовій залі університету за ініціативи соціально-гуманітарного відділу. «Битві» передумала кількатижнева підготовка, результатом якої став яскравий концерт, щовразив всіх присутніх масштабністю та витонченими виступами. Журналістка пресслужби університету бачила як це було.

Кожен факультет проявив дивовижну креативність та обдарованість у підготовці свого виступу. Її було винагороджено великою кількістю глядачів які завітали на цю подію для того, щоб підтримати свої факультети та підтримати колег і друзів.

Спершу харизматичний ведучий більшості улюблених університетських заходів, керівник соціально-гуманітарного відділу Андрій Іващенко відкрив захід та, подякувавши захисникам України поступ яких уможливив проведення цього шоу, запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам’ять тих із них, хто поклав життя в горнилі російсько-української війни. Потім сковородинівська родина дружно виконала Гімн України.

Згодом Іващенко представив команди факультетів, які під бурхливі оплески вболівальників поспішили на сцену – вперше під знаменами нових емблем та назв. Стартувало змагання, яке традиційно складалося з трьох блоків – «Презентація факультетів», «Інтелектуальний» та «Гордість факультету».

У цьому році прекрасна честь належно оцінити виступи конкурсантів випала ректору Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталію Коцуру, керівниці студентського бюро Вікторії Власюк, помічнику ректора Денису Мірошниченку та голові Студентської ради університету Роману Беркуту. Бали незмінно рахувала фахівця відділу документообігу та діловодства Наталія Савченко.

«Безмежно радий відновленню таких важливих зустрічей, оскільки Університет Григорія Сковороди в Переяславі більш ніж протягом останніх 30 років відзначався цікавими та надзвичайними традиціями і незабутніми концертами, які відбувалися на цій сцені. Важливо підкреслити, що університетське життя це не лише процес навчання, а й можливість самореалізації. Виходячи на сцену ви долаєте свої страхи, тому це стає важливим кроком у формуванні власної траєкторії успіху. Бажаю всім безмежного успіху, і нехай переможе найкращий. Немає сумніву, що кожен з вас є найкращим!», – зазначив перед початком змагального процесу ректор університету Віталій Коцур.

«Презентація факультетів» полягала у палкому представленні кожного факультету через вокальні, музичні, театральні, акробатичні та хореографічні виступи. Цей етап не просто відкривав особливості кожного факультету, але й вразив глядачів своєю яскравістю і креативністю.

Другий етап – «Інтелектуальний», вимагав від учасників розумових зусиль та знань у різних сферах. Тут студенти відповідали на складні запитання, та переможницею у цій частині стала студентка факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Анна Процько.

Прикінцевий етап мав назву «Гордість факультету» де сковородинівці представляли свої структурні підрозділи через сольні або дуетні творчі виступи, які не залишали байдужими глядачів та надихали на підтримку. Своїм неймовірним виступом публіку підкорила студентка факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій Сабріна Ревега.

Поки судді визначалися з тріумфаторами «Битви факультетів» у 2023 році глядачі отримали чудову можливість відчути справжнє мистецтво. Вокальний номер Анастасії Петрової (BANDERKA) приголомшив аудиторію прем’єрою авторської пісні яка незабаром побачить світ на стрімінгових платформах. Натомість виступ танцювального колективу «New Face» занурив у культуру «k-pop» танців усіх присутніх.

Врешті, турнірна таблиця «Битви» у 2023 році розподілилася наступним чином:

І місце – Факультет мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології,

ІІ місце – Факультет педагогічної освіти, психології і соціальної роботи,

ІІІ місце – Факультет природничої освіти.

Вітаємо переможців та вдячні всім, хто взяв участь у цьому заході. Безперечно цей захід наново підняв планку розваг та творчої конкурентоспроможності в університеті на новий рівень.

Захід реалізувався в рамках грантової програми «ТРИМАЙ», що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW.

Всі фото скачуйте на файлообміннику!

АВТОР: СВІТЛАНА ГРЕСЬКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: СЕРГІЙ КОВАЛЕНКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту