Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет Григорія Сковороди в Переяславі доєднався до ініціативи Twinning

Університет Григорія Сковороди в Переяславі доєднався до ініціативи Twinning, що підтримує партнерства між закладами вищої освіти України і університетами Великої Британії та адмініструється Cormack Consultancy Group (CCG) спільно з Урядом Великої Британії, University UK та Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту. У межах ініціативи розпочалась співпраця УГСП з Liverpool Hope University.

Нещодавно відбулася перша, ознайомча зустріч між представниками УГСП та Університетом Liverpool Hope. Представники закладів вищої освіти презентували себе та свої установи, поділилися інформацією про наявний науково-педагогічний склад, здобувачів освіти, науково-дослідницькі напрямки та стратегії інтернаціоналізації.

Проректорка з міжнародних зв’язків та проектної діяльності Оксана Ковтун та керівниця відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун окреслили британським колегам потреби нашого закладу. Представниця Університету Liverpool Hope Wendy Bignold наголосила на важливості започаткування наукової співпраці між двома закладами. Університети розглянули можливість започаткування англомовних розмовних клубів за сприяння кафедри англійської мови Liverpool Hope.

Директор інніціативи Twinning, менеджер проєктів провідної транснаціональної освітньої консалтингової компанії Cormack Consultancy Group Олександр Смирнов, в свою чергу підтримав окреслені ініціативи. Наступна зустріч учасників новоствореного партнерства планується в листопаді 2023 року.

Ми щиро дякуємо ініціативі Twinning та висловлюємо надію на  подальшу багаторічну плідну співпрацю!

 

Інформацію надано відділом міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту