В УГСП відбувся чемпіонат з настільного тенісу: він згуртував довкола спорту сковородинівців та гостей закладу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В УГСП відбувся чемпіонат з настільного тенісу: він згуртував довкола спорту сковородинівців та гостей закладу

У четвер, 19 жовтня 2023 року, за співініціативи Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Наукового товариства університету, за підтримки молодіжного центру «Зустріч» у великому спортивному залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбувся чемпіонат з настільного тенісу, де спортсмени могли позмагатися між собою, тріумфувати чи перевірити свої вміння у цьому виді спорту, позмагатися за дипломи та грошові нагороди.

Участь у змаганнях згуртувала не тільки здобувачі факультету фізичної культури, спорту і здоров’я та інших факультетів і спеціальностей, а й викладачі та працівників університету, вихованців школи-ліцею «Патріот», містян та гостей з інших населених пунктів Київщини. Станом на момент початку змагань до участі в них зголосилися 6 дівчат, 16 хлопців та 5 викладачів. Перед початком змагань хвилиною мовчання вшанували полеглих у горнилі російсько-української війни, подякували Збройним Силам України за змогу проводити ці змагання.

Надалі протягом години у залі вирував дух запеклої боротьби, вболівальники насолоджувалися інтенсивними та захопливими поєдинками що відбувалися за олімпійською та коловою системами проведення залежно від номінації. Як підсумок захоплюючих поєдинків були визначені переможці.

Серед юнаків перші чотири місця зайняли:

І місце – Денис Аврамов

ІІ місце – Максим Хицов

ІІІ місце – Вадим Нижник

VІ місце – Владислав Остапець

Серед дівчат переможцями стали:

І місце – Марія Даниленко

ІІ місце – Катерина Рудківська

ІІІ місце – Анастасія Заболотна

VІ місце – Катерина Кравченко

Викладачі та працівники університету теж показали свою високу майстерність.

І місце – Анатолій Дейнега

ІІ місце – Олександр Півень

ІІІ місце – Олександр Даниленко

VІ місце – Максим Сушко

За підтримки профспілкового комітету Університету Григорія Сковороди в Переяславі, Наукового товариства університету та молодіжного центру «Зустріч» переможців нагородили медалями, грошовими преміями та грамотами.

Цей чемпіонат став подією, яка запалювала учасників та надихала їх продемонструвати свої спортивні здібності, сприяв створенню дружньої атмосфери спортивного змагання. Це було відмінним прикладом того, що сковородинівці об’єднані як справжня родина.

Підтвердженням цієї єдності було те, що переможець серед юнаків, Денис Аврамов, віддав свою грошову перемогу іншому учаснику, виявивши підтримку свого спортивного колеги. Цей вчинок свідчив про солідарність та дружні відносини серед учасників змагання.

Захід було втілено в межах проєкту #МолодьТУТ програми USAID «Мріємо та діємо»,  IREX in Ukraine й ГО «Молодіжна платформа».

Вітаємо учасників та переможців змагань.  Нехай ця перемога буде тільки початком вашого спортивного шляху. Бажаємо вам натхнення, постійного росту та багато нових перемог. Залишайтесь вірними своїй мрії та досягайте нових висот як в спорті, так і в житті!

АВТОР: СВІТЛАНА ГРЕСЬКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту