Сковородинівська родина вітає голову Вченої ради університету Віктора Коцура з нагоди 64-річчя

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сковородинівська родина вітає голову Вченої ради університету Віктора Коцура з нагоди 64-річчя

Не дивлячись на прохолодні та сумні дні, які приносить нам осінь, вже кілька десятків років 19 жовтня стає днем, коли Університет Григорія Сковороди в Переяславі наповнюється радістю, гордістю та вдячністю. Саме в цей день народився видатний керівник, багаторічний очільник альма-матер, доктор історичних наук, професор, академік і нинішній голова Вченої ради університету Віктор Коцур.

Вельмишановний Вікторе Петровичу!

З нагоди вашого 64-річчя, професорсько-викладацький та студентський колективи університету, його співробітники, аспіранти та вдячні випускники, партнери та друзі закладу висловлюють вам щиру вдячність та надсилають сердечні слова вітання.

Ваш внесок як визнаного в Україні та далеко за її межами вченого, авторитетного фахівця та мудрого керівника, дбайливого господаря й голови його Вченої ради завжди був надзвичайно важливим та визнаним.

Яке у цей день так і на повсякчас, ми сердечно бажаємо Вам, Вікторе Петровичу, міцного здоров’я, безлічі щасливих митей у колі дорогих і рідним вам людей, нових досягнень та перемог у всіх ваших справах.

Вдячні вам за те, що ви продовжуєте робити значущий внесок у розвиток української освіти та науки, продовжуєте формувати нову генерацію науковців України, передаючи кожній молодій людині невимірний скарб високої освіченості та духовності та надаючи студентам відмінний приклад.

Нехай кожен день у Вашому житті буде наповнений радістю, успіхами та заслуженими нагородами за ваш вагомий внесок у розвиток української нації, її науки, освіти, історії та духовності.

Ви – джерело мудрості та натхнення для нас. Многая літа Вам!

 

Сковородинівська родина

Перейти до вмісту