Команда ФК «Матадор-Університет» вперше в своїй історії виборола кубок Переяславщини з футболу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Команда ФК «Матадор-Університет» вперше в своїй історії виборола кубок Переяславщини з футболу

У суботу, 14 жовтня 2023 року, на стадіоні імені Валерія Лобановського відбувся фінальний матч чемпіонату Переяславщини з футболу. У цьому захопливому поєдинку команда ФК «Матадор-Університет» зіграла проти футбольної команди з міста Яготин.

Після основного часу гри, рахунок залишився нерозкритим – 0:0. Але в серії пенальті команда «Матадор-Університет» виявилася сильнішою і виборола перемогу з рахунком 5:3.

Варто відзначити, що ФК «Матадор-Університет» досягла значних успіхів протягом короткого періоду існування. Команда створила футбольну школу, брала участь у численних чемпіонатах на рівні району та області, а також вищих і перших лігах відкритого чемпіонату Переяславщини з футзалу. Крім того, вони досягли 1/8 фіналу кубка Київщини з футболу.

Ця команда є справжньою гордістю університету і сприяє популяризації закладу через спорт. Ми бажаємо гравцям, тренерам, фундаторам та вболівальникам  міцного здоров’я, щастя, наснаги та нових спортивних вершин. Віримо, що їх найкращі перемоги ще попереду, і ми завжди будемо гордитися їхніми досягненнями та відзначати їх на сторінках наших інформаційних ресурсів!

Вітаємо переможців з дивовижними досягненнями та бажаємо подальших успіхів, як у спорті, так і в житті!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту