Близько 90 аспірантів та 4 докторнати розпочали свій науковий шлях в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі у 2023 році

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Близько 90 аспірантів та 4 докторнати розпочали свій науковий шлях в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі у 2023 році

У понеділок, 2 жовтня 2023 року,  у першій половині дня у конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбулись настановчі збори аспірантів та докторантів, що напередодні, вступили на третій рівень освітньо-наукових програм й докторантуру в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі.

З початком нового навчального року аспірантів та докторантів привітали кандидат історичних наук, доцент, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар; кандидат педагогічних наук, професорка, завідувачка відділу аспірантури та докторантури Університету Григорія Сковороди в Переяславі Антоніна Розсоха й завідувачка кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Наталія Пангелова. Вони привітали присутніх з важливим кроком у їх професійному та, мабуть особистому житті, побажавши аби подальша дослідницька праця приносила якнайбільше успіхів і наукових досягнень

«Шановні здобувачі третього освітнього наукового рівня доктора філософії та докторанти, щиро бажаю вам щоб  процес підготовки дисертації, здобуття доктора філософії чи доктора наук запам’ятався вам як позитивний  та успішний досвід у вашому житті», – зазначив у вітальному слові проректор.

У ході зустрічі відбулось ознайомлення новоспечених аспірантів і докторантів із організацією навчального процесу, нормативними документами та завідувачами кафедр. Аспіранти мали змогу обрати старост груп, підписати типові угоди та оформили особові справи, визначитися або взяти курс на визначення тем та керівників майбутніх дисертаційних досліджень. Крім того, майбутнім докторам філософії було видано посвідчення аспірантів.

Також на зборах були присутні гаранти та контактні особи кожної з освітньо-наукових програм, які керують процесом підготовки дисертаційного дослідження: Ольга Шапран (011 Освітні, педагогічні науки), Ганна Токмань (014 Середня освіта (українська мова і література), Ірина Доброскок (015 Професійна освіта), Наталія Пангелова (017 Фізична культура і спорт), Валентина Молоткіна (032 Історія та археологія), Наталя Юхименко (033 Філософія), Оксана Тютюнник (035 Філологія), Світлана Кучеренко (051 Економіка), Лариса Калмикова (053 Психологія), Людмила Яременко (071 Облік і оподатування), Інна Макарчук (072 Фінанси, банківська справа та страхування) та Оксана Пархоменко-Куцевіл (281 Публічне управління та адміністрування).

У 2023 році до аспірантури денної, вечірньої та заочної форм навчання сковородинівського університету було зараховано 90 осіб та 4 докторанти.

Щиро вітаємо Вас, дорогі аспіранти та докторанти, із вступом. Бажаємо успіхів у навчанні, дослідницькій роботі та особистому житті і, чи не найголовніше, творчої наснаги у подальшій роботі над написанням дисертації!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту