Сковородинівська родина сердечно вітає ректора Віталія Коцура з нагоди 37-го дня народження

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сковородинівська родина сердечно вітає ректора Віталія Коцура з нагоди 37-го дня народження

Є у нашому колективі людина, завдяки якій, уже понад два роки, ми постійно відчуваємо підтримку, розуміння та опору. Його креативний підхід стимулює кожного з нас ставати більш сучасним, кращим та прогресивним. Стратегія профорієнтації та міжнародної взаємодії, укладена під його чітким керівництвом, невпинно підвищує успішність та популярність нашого закладу на теренах України та світу. Мова про наймолодшого ректора України, керманича Університету Григорія Сковороди в Переяславі, доктора історичних наук, кандидата політичних наук, професора Віталія Коцура. Йому сьогодні 37 років.

Вельмишановний ректоре!

У прекрасний жовтневий день вашого народження викладачі, співробітники, здобувачі та вдячні випускники і партнери нашого закладу надсилають Вам сердечні слова вітань, слова нашої поваги та любові. Це особливий момент у Вашому житті, справжній пік вашого особистого та професійного зростання.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі направду пишається тим, що має такого ректора, як Ви. Ваша енергія, допитливість і професіоналізм надихають нас на досягнення нових висот у галузі освіти та науки.

Цінно, що кожен сковородинівець  може звернутися до вас, як до друга, старшого брата чи другого батька і мати певність, що Ви обов’язково почуєте та підтримаєте, дасте пораду, вислухаєте та допоможете вирішити будь-яку проблему. Попри те, що у період війни досить не легко відчувати себе у безпеці, завдячуючи вам, ми відчуваємо неймовірну підтримку та сильне плече. Вони дають хай і локальну, але впевненість у тому, що все буде гаразд.

За період Вашого керівництва пророблено велику кількість роботи, відкрито нові можливості, адже в УГСП збільшилась не лише кількість здобувачів, а й з’явились нові, цікаві освітні програми та проєкти. Ви максимально включаєтесь у всі процеси університету, по господарськи та, воістину, батьківськи дбаєте про його благоустрій та інфраструктуру. Піклуєтесь, щоб на території кампусу розширювалася мережа креативних локацій з чудовими можливостями для навчання, дозвілля та розвитку.

У день ваших уродин і на повсякчас ми бажаємо Вам невичерпного натхнення та подальших успіхів у Вашій діяльності. Нехай кожен день приносить нові досягнення та радість. Міцного здоров’я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних мрій та сподівань!

 

З любов’ю та повагою колектив університету likelikelike

Перейти до вмісту