Вибираємо курси англійської мови

Курси англійської мови: що впливає на наш вибір та як не помилитися

Серед безлічі пропозицій, які на нас валяться звідусіль: реклама на ТБ, в метро, в інтернеті, по дорозі додому та навіть від блогерів, так складно вибрати ті єдині курси, з якими ви врешті-решт заговорите та не будете соромитися говорити з іноземцями. А можливо, єдине, що вас відділяє від підвищення чи крутої позиції в міжнародній компанії — низький рівень англійської? Тоді годі баритися. Починаємо з пошуку курсів англійської мови. Тільки домовимося, ви все зважите і тільки тоді приймете рішення. Щоб вивчити вже англійську мову раз і назавжди без мук та страждань.

Реклама

Формуємо свій рейтинг курсів англійської мови

Для початку сформулюйте свій запит для вибору мовних курсів. Визначтесь, який формат буде комфортніший: офлайн чи онлайн, яка інтенсивність занять. Якщо ваш рівень нижче середнього (pre-intermediate), краще вибирайте загальний курс, а не одразу ділову чи підготовку до екзаменів.

Зверніть увагу на програму, методику. вони мають бути сучасними та актуальними. Теми не застарілими. Методику найкраще вибирати з комунікативним підходом, аби всі знання англійської мови засвоювалися не методом заучування, а розуміння та максимальної практики. Група на курсах також має бути невеликою, аби викладач встиг приділити усім студентам вдосталь уваги.

Подивіться на середній діапазон ціни та сформуйте свій бюджет, який ви готові виділити на вивчення англійської.

Далі починаємо аналізувати ринок та шукати курси англійської, які підходять під наші критерії. Найкраще для цього підійдуть сайти-агрегатори курсів англійської, де можна застосувати фільтр за вибраними параметрами.

Читаємо відгуки на цих сайтах, а також в соцмережах та на Google-картах. Це дозволить нам сформувати більш об’єктивну картинку та зіставити всі плюси та мінуси.

Тестуємо та робимо вибір найкращих

Щоб вибрати дійсно найкращі курси англійської мови, оберіть для себе декілька, які підійшли під параметри пошуку та мали хороші відгуки й рейтинги.

Наступним етапом переходимо до знайомства безпосереднього з кожними мовними курсами.

Поцікавтеся викладачами, їхніми сертифікатами, чи підвищують вони кваліфікацію та за якими методиками працюють. Для викладачів важливі і софт-скіли. Якщо є можливість відвідати пробне заняття з англійської мови або особисто познайомитися з викладачем, це допоможе сформувати думку, чи буде вам комфортно працювати з цією людиною.

Ринок освітніх послуг наразі переповнений різноманітними школами англійської мови, тому і вибирати є з чого. Більшість із них мають спільні риси, які якісно виділять з-поміж інших: інтерактивні платформи для навчання, де студенти не просто займаються з підручниками, а виконують гейміфіковані вправи, мають доступ до медіабібліотеки. Різні додаткові майстер-класи та розмовні клуби англійської мови також можуть стати плюсиком у вашому рейтингу шкіл. Обирайте найкраще співвідношення ціни та якості, виділивши трішки часу на аналіз та пошук найкращого варіанту для вивчення мови.

Перейти до вмісту