Гуртожиток №1 не зраджує довготривалій традиції серед першості в «Нічному футболі»: чим закінчилися матчі у 2023 році

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Гуртожиток №1 не зраджує довготривалій традиції серед першості в «Нічному футболі»: чим закінчилися матчі у 2023 році

Увечері середи, 27 вересня 2023 року, на стадіоні університету відбулися традиційні запеклі змагання з «Нічного футболу» серед чоловічих і дівочих команд гуртожитків №1 та №2. Таким чином в УГСП відкрили новий сезон неймовірних університетських спортивно-розважальних атракцій, які, в силу сприятливої безпекової ситуації, матимуть місце протягом 2022/2023 навчального року.

Як переповідає інформаційний відділ Студентської Ради Університету Григорія Сковороди в Переяславі кожна команда з гуртожитків готувалась до нічного заходу дуже відповідально аби показати майстерність гри на полі. Не зрадили традиціям і вболівальники – вразили прекрасним та феєричним виходом на поле.

Слід зазначити що атмосфера під час матчів, коментатором яких цьогоріч був Андрій Іващенко, пронизувала до мурашок – дух запеклої боротьби, інтрига, ревіння трибун.

Перший матч відбувся між жіночими командами, кожен тайм тривав по 20 хвилин. За гуртожиток №1 цього вечора грали: Марія Жилка, Яна Дакал, Карина Ситник, Юлія Сентіщева, Альона Козачок, Яна Тимченко, Діана Микосян, Аліна Колосенко, Ганна В’юнцова, Інна Приймак, Юлія Варченко та Анастасія Чуприна. Натомість честь гуртожитку №2 відстоювали: Ольга Богданець, Анна Стешенко, Катерина Кравченко, Яна Остапович, Катерина Шершень (відзначила на полі своє 19-річчя – прим.авт.), Наталія Чугай, Альона Усик, Софія Пекарська, Вікторія Кунашко, Анастасія Носач й Катерина Пипко.

Це була запальна гра за перемогу, в якій була велика кількість ігрових передач. Станом на момент завершення матчу рахунок становив 1:0 на користь дівчат із гуртожитку №1. Гол забила Карина Ситник.

У перерві між матчами на вболівальників чекали захоплюючі цікавинки –дівчата з обидвох гуртожитків підготували фантастичний танець підтримки для футболістів. Запальні танці направду надали командам більшої снаги і віри перемогу.

Після перерви футбольний матч продовжився між командами хлопців, і, як і прогнозувалося, був ще більш запеклішим. Гуртожиток №1 на полі відстоювали: Роман Беркут, Петро Жила, Артем Цап, Олександр Омельченко, Денис Ситник, Віталій Сушко, Богдан Пивоваренко, Дмитро Тарасюк, Роман Найманов, Владислав Дудка, Максим Маковий, Андрій Яковлєв, Данило Ламанов, Ілля Ремень й Владислав Максимчук. Гуртожиток №2 вийшов на поле у такому складі: Богдан Давидов, Ілля Пилипенко, Максим Левицький, Антон Рижук, Вадим Черниш, Андрій Лінкевич, Назар Шевченко, Андрій Ляшенко, Сергій Іващенко, Дмитро Захарчук, Олександр Гавриленко й Назар Яковлев.

Без жодних перебільшень інтрига на футбольному полі зростала з кожною новою миттю. Рахунок у першому таймі відкрив гуртожиток №1, і протягом всієї гри другий гуртожиток активно хотів змінити ситуацію на полі в свою користь. Наприкінці матчу другий кубок так само отримала команда хлопців з першого гуртожитку – матч завершився з рахунком 5:1. Голи забили: Пивоваренко, Омельченко, Жила, Сушко і Беркут (гуртожиток №1) та Гавриленко з гуртожитку №2.

Прикінцево зазначимо, що обидві гри й справді відзначилися безліччю гольових та ігрових моментів та слушними порадами головного судді обох матчів Романа Рижика.

«Нічний футбол» – грандіозний захід, і хай він й не такий легкий у організації, як я собі це уявляла раніше. Підготовка у нас проходила дуже активно, усі мешканці гуртожитку згуртувались і підтримували мене, як тільки могли. Як староста, я вдячна усім мешканцям гуртожитку, за те, що долучились до цього заходу і вболівали за нас. Не можна в декількох реченнях передати той весь адреналін, той потік емоцій які я отримала, і які ще досі зашкалююють. Щиросердечно дякую командам, ви в мене найкращі, ми це змогли, і отримали омріяну перемогу. У кожному матчі ми віддали усі сили, і кожен гол – це подяка за підтримку вболівальникам. Шлях до перемоги завжди найважчий, але важливо вірити у себе, вистояти, зуміти обійти всіх і довести усім, що ми одне єдине ціле і саме ми гідні бути першими. Обіймаю всіх і продовжую вірити у вас!», – каже староста гуртожитку №1 Марія Жилка додаючи, що висловлює подяку адміністрації університету, голові ОСС за допомогу в організації, а також студентському профкому за призовий стимул.

«Під час гри кожного і кожну з нас переповнювали емоції, було шалене бажання грати і перемагати. Завдяки мешканцям гуртожитку №2 ми відчували підтримку. Команда хлопців і дівчат дуже раді відчути знову цю атмосферу нічого футболу. Усі отримали велику кількість позитивних емоцій і залишилися приємно вражені. Дякую усім за гру та ваше вболівання!», – у свою чергу розповідає староста гуртожитку №2 Ольга Богданець й висловлює велику подяку судді Роману за дуже відповідальне і професійне суддівство.

Залишається висловити сподівання на те, що й у наступному році ніщо не завадить проведенню «Нічного футболу» і він як завжди подарує усій сковородинівській родині багато драйву та приємних емоцій. А поки дякуємо усім присутнім за те, що їм вдалося розділити між собою це нічне спортивне дійство під таким зоряним вересневим небом – це було воістину фантастично.

 

Інформацію надано інформаційним відділом Студентської ради університету 

Перейти до вмісту