Катерина Соляр відкриє новий сезон «зіркових» зустрічей в УГСП: коли та де відбудеться зустріч

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Катерина Соляр відкриє новий сезон «зіркових» зустрічей в УГСП: коли та де відбудеться зустріч

Зірковими зустрічами в Університеті Григорія Сковороди вже майже нікого не здивуєш – вони стали усталеною хорошою традицією нашого закладу й завжди викликають великий інтерес не лише у сковородинівців та містян, а й, без перебільшень, жителів всього регіону. Навіть війна не стає на заваді, а велика кількість студентів, навпаки, мотивує, якнайскорше розпочати новий сезон «зіркових» зустрічей в університеті в рамках проєктів «Платформа можливостей» та «Відкритий університет». Готові до першого анонсу у цьому навчальному році?

Платформа можливостей

У понеділок, 2 жовтня 2023 року, у рамках формату «Платформа можливостей» розпочнеться розмова з українською журналісткою, теле- та радіоведучою, відеоблогеркою й одним із беззаперечних символів опору українського народу у цій війні Катериною Соляр. Початок о 15:00 на майданчику навпроти головного входу в університет, біля погруддя Григорію Сковороді. У разі раптових примх погоди зустріч відбудеться у 114 аудиторії університету, у разі повітряної тривоги – в укритті корпусу №1.

Приходьте аби стати безпосереднім учасником відвертої розмови про життя, професію, секрети стресостійкості Катерини Соляр, поради щодо здібностей ораторства у житті та професії – знаємо, що вони ще й як потрібні педагогам та представникам інших професій за якими вчаться сковородинівці. Поза тим, ви дізнаєтеся про те, чим живе відома журналістка в умовах війни.

Незмінними організаторами зустрічі стануть Відділ  інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю й Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Григорія Сковороди в Переяславі. У 2023 році проведення цього проєкту стане можливим ще й завдяки програмі «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

Не прогавте унікальну нагоду насолодитися спілкуванням з талановитою особистістю, яка робить українське телебачення та радіопростір яскравішим та цікавішим, щоденно у теле- та радіоетері наснажує український народ до боротьби у російсько-українській війні. Побачимось!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту