Вибираємо курси англійської мови для успішного результату

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Реклама > Вибираємо курси англійської мови для успішного результату

Курси англійської мови, з якими досягнете мети

Коли часу не вистачає ні на що, а англійська мова потрібна на вчора, починаєш активно шукати всі можливі й неможливі способи вивчити мову “за три місяці”, “без заучування та домашніх завдань” тощо.

На допомогу в таких випадках можуть прийти курси англійської мови P12  з гібридним підходом та адаптивним графіком, а ще — з технологією “Перевернутий клас” та оригінальною навчальною платформою.

 

Досягаємо мети у вивченні мови легко

Курси англійської мови з адаптивним графіком та гібридним підходом

Адаптивний графік на курсах англійської має низку важливих переваг, які сприяють зручності та ефективності навчання. Завдяки особливій “розумній” моделі розкладу, студенти можуть побудувати графік занять, що максимально адаптується до їхнього розпорядку дня. Це дозволяє гнучко планувати час та оптимально поєднувати з іншими зобов’язаннями та заняттями англійської.

Гібридний підхід, який використовується на курсах англійської, також має свої переваги. Завдяки цій системі навчання, студенти отримують можливість брати участь у групових заняттях з викладачем в режимі реального часу за допомогою популярної програми ZOOM. Студенти курсів можуть обмінюватися  думками та вирішувати завдання у колективі.

Поміж інших переваг гібридного підходу на курсах англійської варто відзначити безкоштовні індивідуальні консультації з викладачем та розмовні клуби з носіями мови. Ці можливості дозволяють студентам отримати особистий підхід та додаткову практику в умовах живого спілкування з вчителем та носіями мови. Такий підхід сприяє покращенню мовних навичок та підвищенню впевненості в мовленні.

Усі ці фактори, поєднані зі сучасним підходом до навчання, роблять курси англійської з адаптивним графіком та гібридним підходом ефективними та комфортними.

“Перевернутий клас” та оригінальна навчальна платформа

Технологія “Перевернутий клас” — це чудова можливість створюють комфортні умови для студентів курсів англійської мови навчатися у темпі, який найбільш відповідає їхнім особистим потребам та можливостям. Це дозволяє ефективніше засвоювати навчальний матеріал та більш успішно досягати поставлених цілей. Адже студенти самі розбирають нові теми, виділяючи на них стільки часу, скільки потрібно, а уже потім практикуються на заняттях з одногрупниками та викладачами. Це дає змогу групі йти в одному темпі, не затримуючи одне одного та не гальмуючи процес курсів.

Оригінальна навчальна платформа дозволяє ефективно працювати з цікавим контентом. Усі теми розроблені з урахуванням специфіки українського ринку та актуальні сучасним прогресивним людям. Онлайн уроки в інтерактивному підручнику та доступ до відео версій уроків дозволяють студентам зануритися у навчання англійської з будь-якого місця та в будь-який час. Ці матеріали створюються з урахуванням сучасних підходів до вивчення мови та забезпечують доступ до змісту курсів у зручному форматі.

Перейти до вмісту