Кафедра військової підготовки Національного університету оборони України продовжила набір громадян для навчання до 31 жовтня 2023 року: усі деталі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Кафедра військової підготовки Національного університету оборони України продовжила набір громадян для навчання до 31 жовтня 2023 року: усі деталі

Кафедра військової підготовки Національного університету оборони України продовжила набір громадян для навчання за програмою підготовки офіцерів запасу до 31 жовтня 2023 року. Бажаєте отримати ґрунтовну та професійну військову підготовку на навчально-матеріальній базі Національного університету оборони України? Зібрали для вас усі деталі.

Хто може вступити? До конкурсного відбору на навчання з військової підготовки на кафедрі військової підготовки Національного університету оборони України (далі – НУОУ) у 2023 році залучаються громадяни України чоловічої та жіночої статі, які мають або здобувають освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, позитивно характеризуються за місцем навчання або роботи та за результатами військово-лікарських комісій районних (обласних) військкоматів (ЦК та СП) признані придатними до навчання на кафедрі військової підготовки.

Які документи потрібні? Кандидати на навчання надають встановлений перелік документів до Відбіркової комісії НУОУ.    Копії документів подаються в охайному вигляді та у файлі. При собі слід мати оригінали документів.

Графік прийому документів: Понеділок – П’ятниця з 9.00 до 16.00.

Як відбувається навчання? Навчання громадян України здійснюється методом «військового дня» без відриву від основного місця навчання, роботи, після успішного проходження конкурсного відбору за 15 військово-обліковими спеціальностями.

Навчання за програмою підготовки офіцерів запасу в НУОУ у 2023-2024 н.р. буде проводитись за наступними програмами: 2-х річного навчання (для всіх громадян хто має або здобуває вищу освіту), 1-но річного навчання (для студентів 4-го року навчання або громадян за наявності базової вищої освіти)  та 4-х місячного навчання (тільки за наявності у громадян базової вищої освіти).

Скільки коштує навчання? Громадяни проходять військову підготовку за рахунок коштів, які надходять від фізичних осіб як плата за послуги у галузі вищої освіти, пов’язані з військовою підготовкою (за контрактом). Вартість навчання на кафедрі військової підготовки для вступників 2023 року за всіма програмами підготовки офіцерів запасу – 29 000 грн., враховуючи навчальний збір.

Адреса відбіркової комісії: Національний університет оборони України,  КПП № 3 університету,  м. Київ, 03049, вул. Авіаконструктора Антонова, 2/32, каб. 2а.

Довідкова інформація: Начальник кафедри 271-09-71, Відбіркова комісія 271-09-72, 063-519-56-17 vsofficerzapasa@gmail.com

 

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту