Напередодні нового навчального року до УГСП завітав радник міністра охорони здоров’я України Віталій Власюк

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Напередодні нового навчального року до УГСП завітав радник міністра охорони здоров’я України Віталій Власюк

Напередодні початку навчального року до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітав колишній заступник голови Київської обласної військової адміністрації, радник міністра охорони здоров’я України Віталій Власюк. Він зустрівся з ректором Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталія Коцура, поцікавився тим як заклад готується до нового навчального року, запросив сковородинівців до участі в «Головному таборі країни».

«Я завжди любив спілкування з молоддю, і з цією метою минулоріч ми організовували «Головний табір країни». Цьогоріч ми знову робимо заходи у такому форматі, відтак приїхав особисто нагадати та запросити сковородинівців до участі. Як і торік, так і в 2023 році спікерами заходу будуть відомі та впливові народні депутати України, експерти та філософи світового рівня, військові. Як то кажуть, дорослі для менш дорослих. Будемо давати активній молоді активні знання про публічні процеси, які нині відбуваються як всередині так і ззовні нашої країни. Поза тим, у ході візиту, переконався що ваші справи йдуть добре, наскільки це може бути можливим в умовах війни. Бачу, що ведеться активна робота з підготовки до нового навчального року. Вдячний вам за це, вдячний що ви є на теренах Київщини!», зазначив Віталій Власюк.

«Розповів Віталію Вікторовичу про підготовку до нового навчального року, про поселення яке активно триває у ці дні. Радий що наш заклад має такий друзів, бо ми активно співпрацюємо, щонайменше, від початку повномасштабного вторгнення – мова про особливу увагу до нашого студентства, до волонтерського корпусу і нашого добровольчого формування, освітнього процесу як такого», – додав ректор університету Віталій Коцур.

На початку цієї осені уже вдруге на теренах Київщини відбудеться «Головний табір країни». Його метою знову буде налагодження єдиної ціннісної орієнтаційної співпраці серед молоді країни та визначення ресурсів та можливостей для молоді, презентації участі держави в процесах котрі стосуються молоді, попередження негативних проявів молодіжному середовищі та різних сферах молодіжного життя. Планується, що вкотре одним зі спікерів заходу стане ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур. Неодмінно розповімо вам про те як пройшов табір і хто зі сковородинівців долучився до участі вже у вересні.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту