Серед молодих лідерів регіону, які отримали премії та грамоти від голови КОВА Руслана Кравченка до Дня Незалежності – двоє сковородинівців

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Серед молодих лідерів регіону, які отримали премії та грамоти від голови КОВА Руслана Кравченка до Дня Незалежності – двоє сковородинівців

Цими днями у Київській обласній військовій адміністрації відбулося дві знакові події – молодіжний форум-2023 «В єдності наша сила: Київщина» де відзначили видатних молодих лідерів регіону та зустріч 12 представників громадськості з  головою Київської обласної державної адміністрації і їх відзначення за вагомі внески у розвиток Київщини.

На обох подіях були присутні та нагороджені сковородинівці – фахівець соціально-гуманітарного відділу університету Вадим Домарецький та керівниця відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Оксана Луцик. Їх нагороди стали визнанням внутрішнього потенціалу молоді та підтвердженням її значущості у будівництві майбутнього регіону. Але про все по черзі.

Напередодні Дня Незалежності України в Київській обласній військовій адміністрації відбувся захоплюючий Молодіжний форум-2023 під гласом «В єдності наша сила: Київщина». Він був організований задля підтримки та визнання молодіжних ініціатив, а його проведення відкрило нові горизонти для обдарованих молодих людей, які активно працюють над розвитком рідної землі.

Як розповів пресслужбі університету фахівець соціально-гуманітарного відділу університету та уповноважений премії від Київської обласної військової адміністрації Вадим Домарецький, протягом усього заходу відбулася ціла низка зустрічей та обговорень, які відкрили платформу для понад 70 учасників з усіх куточків області.

Зустрівши учасників форуму, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, наголосив на важливості ролі молоді у розвитку регіону. Він визнав, що подібні заходи створюють платформу для активного обміну досвідом та ідеями, сприяють зміцненню єдності серед молоді та активізації її участі в різних сферах життя.

Надалі Руслан Кравченко особисто вручив премії та грамоти від Київської обласної військової адміністрації визначним молодим людям, серед яких був і Вадим, за їх вагомі внески у розвиток Київщини.

Як зазначив, відзначаючи досягнення учасників форуму, губернатор:

«Ці молоді люди – гідний приклад для дослідження. Вони показують, що навіть у непрості часи можна реалізувати свій потенціал, розвиватися та приносити користь суспільству. Вони є тими, від кого залежить розвиток нашого регіону та нашої країни».

Уже за кілька днів після одного з найголовніших державних свят нашої Батьківщини ще 12 представників громадськості отримали Премію голови Київської обласної державної адміністрації «За особливі досягнення молоді у розбудові Київщини».

Як стало відомо нагородженій керівниці відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Оксані Луцик, премія має три номінації: «За виробничі досягнення», «За наукові досягнення» й «За творчі досягнення». Їх грошовий еквівалент  – 7500 грн. З-поміж інших премію отримали митці, лікарі, викладачі вишів, вчителі та учні шкіл, викладачі позашкільних закладів.

«Важливо підтримувати молодь, яка сьогодні змінює країну. Не зупиняйтеся ніколи, мрійте та досягайте тих цілей, які ви ставите перед собою. Київська область пишається вами і бажає вам примножувати ваші досягнення та внески в розбудову нашої області. Ми завжди вас будемо підтримувати», – підкреслив Руслан Кравченко.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає нагороджених й висловлює переконання, що завдяки такій проактивній та ініціативній молоді яка доводить, що спільна робота та об’єднання можуть призвести до вагомих досягнень навіть у найскладніших умовах у нашої країни прекрасне, щасливе майбутнє. Безсумнівно вона й надалі впливатиме на розвиток столичного регіону.

 

Пресслужба університету, за повідомленням КОВА

Перейти до вмісту