Здобувачі УГСП зможуть поселитися до гуртожитків з 29 серпня 2023 року: найповніша інформація та повний алгоритм поселення

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Здобувачі УГСП зможуть поселитися до гуртожитків з 29 серпня 2023 року: найповніша інформація та повний алгоритм поселення

Стало відомо, що усі студенти, що вже виявили чи мають бажання проживати в університетських гуртожитках протягом 2023-2024 навчального року зможуть поселитися з 29 серпня 2023 року. Поселення відбуватиметься з 9 до 17:00 години.  Розповідаємо вам про переваги гуртожитків та як поселитися в них на 2023-2024 навчальний рік.

Що відомо про студентські гуртожитки в УГСП? На території університету є 2 гуртожитки, які призначені для проживання студентів, аспірантів, викладачів та співробітників університету. Кімнати мають планування однокімнатних квартир – в кожній з них є своя кухня та санвузол, який відокремлений від ванної кімнати. Кожна з кімнат розрахована для проживання 4-5 осіб. І хто знає – можливо саме хтось із вас оселиться у тій самій кімнаті де жили брати Клички, і готуватимете на тій самій кухні, де лише кілька років тому намагалася відтворити славетний мамин суп чи під чай римувала рядочки своїх суперхітів Alyona Alyona.

А які переваги проживання? На території студмістечка є великий стадіон, де полюбляють проводити час не лише студенти факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, а й решта сковородинівців, яким до вподоби активний спосіб життя. Велике футбольне поле, міні-поля для гри в баскетбол, чимала кількість тренажерів – усе для вас майже цілодобово і 100% абсолютно безкоштовно. Разом з тим, на стадіоні можна посидіти на лавках під тінистими деревами – ідеальне місце для побачень, яке, подейкують, за багато років поєднало не один десяток сковородинівських сердець.

У І гуртожитку є медпункт, де у робочий час вас залюбки прийме фаховий спеціаліст та проконсультує вас з приводу усіх проблем та питань, які стосуються вашого здоров’я. Біля гуртожитків є крамниця «Кулиничі» зі свіжим хлібом й випічкою, запашною кавою та смачним морозивом. У пішій доступності знаходяться крамниці «Студент» та «Перехрестя» з просторими терасами та зручними столиками для ваших душевних розмов, дозвілля та теплих зустрічей.

А це не на краю світу? Ні, ти житимеш у двох кроках від альма-матер. А якщо у тебе виникне нагода вибратися в центр міста, то поруч з гуртожитками знаходиться дві зупинки громадського транспорту та стоянка таксі, де, за вкрай рідкісними винятками, ви можете знайти автівку яка не за всі гроші світу відвезе вас у будь яку частину міста. Студмістечко напряму сполучено з центральною частиною міста – кількахвилинна прогулянка «Стогніївським шляхом», і ви в центрі міста, де у різні часи ходили Тарас Шевченко, Григорій Сковорода чи Богдан Хмельницький.

Добре, а що з дозвіллям? Також вам варто знати, що у кожному гуртожитку створюється своя студентська рада задля залучення мешканців до заходів, спрямованих на поліпшення житлових та санітарно-побутових умов, дотримання правил внутрішнього розпорядку та пропускного режиму, проведення виховної, соціальної, культурно-масової, спортивної роботи, організації відпочинку, пропаганди здорового способу життя, надання допомоги адміністрації гуртожитку у створенні рівних можливостей у поселенні та проживанні студентів даного гуртожитку – усе це лише для вас, та сприяє вашому комфортному проживанню в гуртожитку.

Звісно ж, у студмістечку ніколи не буває сумно – там чи не щовечора проводяться різноманітні заходи, розіграші, змагання та вечірки. Серед найбільш очікуваних заходів, які проводяться активом гуртожитків, з року в рік, традиційно, залишаються «Нічний футбол»«Вечір під гітару»«Hostel party»«Вечірнє кіно» й «Таємний друг». Якщо ти мешкаєш в гуртожитку ти неодмінно зможеш до них долучитися, якщо у ці плани вкотре не внесе корективів епідемія чи війна. Крім цього, на сторінках гуртожитків у соціальних мережах часто проходять розіграші та конкурси – неодмінно спробуйте свою вдачу під час найближчого з них.

Як поселитися у 2023 році? Поселення триватиме до 31 серпня 2023 року у центральному корпусі університету представниками деканатів факультетів, відповідно до спеціальностей. Вам залишилось обрати зручний для вас час та персонально пройти процедуру поселення (написати заяву, заключити договір на проживання та отримати ордер на проживання) не забувши взяти з собою усі необхідні документи. Зауважимо, що приписуватися до гуртожитків не обов’язково.

Нагадаємо, що задля успішного поселення вам знадобиться: паспорт; довідка про проходження флюорографії, дійсний терміном не більше року; результат аналізу крові на РВ з висновком лікаря-дерматолога дійсний терміном не більше 10 діб; дві фото розміром 3×4 й квитанція про оплату за проживання у гуртожитку (оплата за проживання становить 8000 грн, оплачується одним платежем за весь термін, або двома посеместрово).

Поселення до гуртожитку у 5 кроків:

 

Крок 1. Відвідати деканат.

Звернутись до відповідальної особи за поселення:

  • Факультет гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій  – Редзюк Наталія Павлівна: +38  (098) 924 04 67 (корпус №1, IІ поверх, 219 ауд.);
  • Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва  – Рубан Інна Володимирівна: + 38 (063) 780-16-15 (корпус №1, IV поверх, 427 ауд.);
  • Факультет технологічної і математичної освіти  – Бокшиц Альона: +38 (097) 537-94-24 (корпус №2, ІІ поверх, 209 ауд.);
  • Факультет історичної і соціально-психологічної освіти:

(відділення історії) – Дем’яненко Борис Леонідович: + 38 (097) 450-24-24 (корпус №1, ІІ поверх, 218 ауд.);

(відділення педагогіки та психології) – Логвинюк Тетяна Василівна: + 38 (093) 561-16-37 (корпус №1, ІІ поверх, 209 ауд.);

  • Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я – Самолюк Анна Анатоліївна: + 38 (093) 653-02-76 (корпус №1, ІІІ поверх, 313 ауд.);
  • Факультет української та іноземної філології – Сердюк Наталія Юріївна: + 38 (066) 800-93-08 (корпус №1, ІІ поверх, 221 ауд.);
  • Факультет фінансово-економічної і професійної освіти  – Овсієнко Анатолій Миколайович:+ 38 (063) 755-08-61 (корпус №1, І поверх, 105 ауд.).

Оформити належні документи (написати заяву на ім’я ректора згідно встановленого зразка, здійснити оплату за гуртожиток, оформити Договір про найм житла у студентському гуртожитку та взаємну відповідальність та отримати бланк «Дозвіл на поселення»).

Крок 2. Відвідати профспілковий комітет:

  • Отримати «Ордер» на поселення. Він чекатиме на тебе у корпусі №2, І поверх, кабінет 102.
  • Підписати договір

Крок 3. Спеціаліст з охорони праці.

Пройти інструктаж з техніки безпеки та пожежної безпеки  у корпусі №1, кабінет 212.

Крок 4. Медпункт (корпус №1, кабінет 106).

Крок 5. Коменданти гуртожитку:

          Гуртожиток №1 – Мойсіяха Любов Петрівна (кабінет 107)

          Гуртожиток №2 – Каплюк Микола Порфирійович (кабінет 107)

  • Здати документи: копію паспорта; заповнений «Ордер»; 2 фотокартки;
  • Отримати перепустку.

Зауважимо, що студенти які з поважних причин не зможуть з’явитися на поселення у відведений період матимуть можливість поселитися з 1 по 10 вересня 2023 року у робочий час.

Більше інформації про порядок поселення,  в студентські гуртожитки, вартості проживанняреквізитів оплати за проживання в гуртожитку можна знайти за підкріпленими посиланнями.

Контактні особи: (093) 972 99 03 (Михайло Бойко), (066) 222 42 77 (Вадим Домарецький).

Бажаємо вам легкого поселення та незабутнього першого досвіду студентського життя!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту