Працівник УГСП Максим Левченко отримав подяку від однієї з частин Сил спеціальних операцій Збройних Сил України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > Працівник УГСП Максим Левченко отримав подяку від однієї з частин Сил спеціальних операцій Збройних Сил України

Щонайменше від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі все активніше провадить не лише позанавчальну та наукову, а й волонтерську діяльність. Так чи інакше, чи не всі сковородинівці нині підсилюють боротьбу з «орками» та, навіть одноосібно, ініціюють збори коштів на автівки чи інші,  необхідні для захисників, речі.

Серед них і фахівець відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю університету Максим Левченко, який днями отримав подяку від особового складу однієї з військових частин Сил спеціальних операцій, для якої кількаразово збирав кошти на різноманітні потреби. З останніх – збір коштів та придбання надпотужного Bandera Power 225S.

«Від особового складу в/ч ***** висловлюю Вам вдячність за надання допомоги нашій частині в час важкої боротьби за незалежність України. Народна підтримка вкрай важлива для Армії, що боронить свою країну. Тільки в єдності ми здобудемо перемогу. Разом до перемоги!», – йдеться у подяці за підписом командира військової частини. До неї, у якості пам’ятних сувенірів, додали фірмовий блокнот Сил спеціальних операцій та пам’ятний патч, де зображений Ґроґу (розмовно відомий як Бейбі Йода – прим.авт.) – персонаж серіалу Мандалорець зі всесвіту Зоряних воєн. Такий шеврон набув популярності після того, як подібний з’явився на бронежелеті Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

«Подяка дуже несподівана і приємна. Бо ж, як і більшість з нас, допомагаю не для визнання чи нагород. Хлопці набрали і запитали куди мені дещо відправити, на моє запитання «що саме?» ще раз акцентували «дещо». Не можу не розповісти вам про цей факт, адже ця подяка не моя особисто – вона усіх тих, хто регулярно допомагає закривати потреби нашого війська. Про них іноді просять наші випускники, або мої земляки.

Я щиро вдячний усім тим людям, які не втомилися та вже майже два роки наново (якщо не з 2014 року – прим.авт) розуміють важливість такої підтримки й, попри щось особисте або ж очевидні проблеми в економіці країни, які позначаються на наших гаманцях, завжди знаходять можливість задонатити трішки коштів аби спільно акумулювати їх у все необхідне. Вдячний керівництву в/ч Сил спеціальних операцій Збройних Сил України – такі нагороди це певна легітимація моєї/нашої з людьми волонтерської справи, розуміння що усе що ми робимо це не даремно, йде за призначенням і помічається вами.

Це народна війна, а відтак кожен збір – це наша спільна відповідальність. Відповідальність яку ми не можемо перекласти на когось, потреби, які не закриє ніхто крім нас. Нині у мене відкрито два збори – один на ремонт автівки для все тієї ж частини Сил спеціальних операцій, інший – на купівлю авто для одного з підрозділів 30-ої ОМБ імені князя Костянтина Острозького, якому теж вже не вперше допомагаємо. Закликаю тримати стрій і продовжувати боротьбу. Пишаюсь нами, і тими великими справами, які усі ми робимо. Служу Україні та її захисникам!», – коментує Максим.

Принагідно закликаємо вас підтримати актуальні збори нашого співробітника:

На ремонт автівки для підрозділу Сил спеціальних операцій (потрібно зібрати ще близько 10 000 гривень):

Банка: https://send.monobank.ua/jar/9jsNeo4e5U

Карта: 5375 4112 0730 0018

PayPal: levchenkopaypal@gmail.com (з поміткою на яку потребу)

На придбання автівки Hyundai Terracan для 30-ої ОМБ імені князя Костянтина Острозького (потрібно близько 200 000 гривень):

Банка: https://send.monobank.ua/jar/83R3Fd6pLk

Моно: 5375 4112 0771 3731

Приват: 5363 5420 6005 9707

PayPal: levchenkopaypal@gmail.com (з поміткою на яку потребу)

Університет Григорія Сковороди в Переяславі пишається своїми співробітниками, які у війську чи у волонтерському й громадянському тилу, щоденною працею чи предметною підтримкою, чинять супротив окупантам. Разом переможемо!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту