Студенти та співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі долучилися до тренінгу з адвокації молодіжних програм

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Студенти та співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі долучилися до тренінгу з адвокації молодіжних програм

Представники Переяславської міської територіальної громади, серед яких і студенти й співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі, взяли участь у тренінгу «Адвокація молодіжних програм», який проходив з 3 по 5 серпня.

Подія відбулася в рамках програми «Мріємо та діємо», реалізованої за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), та виконується IREX у партнерстві з видатними організаціями, такими як Будуємо Україну разом (БУР), Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародний республіканський інститут (IRI) та Zinc Network.

Захід зібрав представників із 11 громад України. Учасники активно працювали над розбудовою важливих навичок та знань, необхідних для ефективної адвокації молодіжних програм.

Один з найважливіших аспектів тренінгу – це вивчення етапів розробки програм та їхнього погодження. Учасники засвоїли формальні та неформальні інструменти комунікації, які допомагають успішно просувати молодіжні ініціативи та отримувати підтримку від зацікавлених стейкхолдерів.

Також великий акцент був зроблений на правильній побудові структури програм підтримки та розвитку молоді. Учасники вивчали найкращі практики й стратегії для створення ефективних програм, спрямованих на забезпечення росту та розвитку молоді в різних громадах.

Ця програма має надзвичайну вагу для Переяславської міської територіальної громади, адже її учасники прагнуть забезпечити активний розвиток молодіжних ініціатив та підтримку їхнього росту у громаді.

Участь у такому тренінгу допомагає нашим студентам та співробітникам долучитися до реалізації важливих проектів для розвитку молоді в нашій громаді. Це також створює можливості для підвищення активності молоді та їхнього позитивного впливу на розвиток нашого регіону.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту