Наталія Новородовська отримала диплом доктора філософії: щиро вітаємо з успішним захистом дисертації

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Наталія Новородовська отримала диплом доктора філософії: щиро вітаємо з успішним захистом дисертації

Когорту науковців Університету Григорія Сковороди в Переяславі поповнила молода докторка філософії Наталія Новородовська, яка 27 червня 2023 року захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії у разовій спеціалізованій вченій раді УГСП за спеціальністю 032 «Історія та археологія» на тему «Мовна політика в УРСР (1960 – 1980-х рр.): соціокультурний вимір».

Наталія Олександрівна написала свою роботу під науковим керівництвом доктора історичних наук, професора, ректора УГСП Віталія Коцура і кандидатки історичних наук, доцентки Алли Зленко.

Наказом №3 від 14 липня 2023 р. було постановлено видати Наталії Олександрівні Новородовській диплом доктора філософії та додаток до нього європейського зразка з галузі знань 03 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 032 «Історія та археологія».

Щиро вітаємо Наталію Олександрівну і її наукових керівників з успішним захистом, а також завершенням навчання в аспірантурі УГСП. Сподіваємося, що отримані в університеті знання стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин у професійній діяльності!

 

Пресцентр відділу аспірантури та докторантури

Перейти до вмісту