Сковородинівці, в рамках Марафону відповідальності від Фонду Родини Богдана Гаврилишина, висадили соняхи на території УГСП

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці, в рамках Марафону відповідальності від Фонду Родини Богдана Гаврилишина, висадили соняхи на території УГСП

Університет Григорія Сковороди в Переяславі долучився до акції «Розквітнуть соняхи – розквітне Україна!» VII Марафону відповідальності від Фонду родини Богдана Гаврилишина. 31 травня здобувачі, працівники та ректор нашої альма-матер висадили соняхи сорту «Богдан Гаврилишин» на території студмістечка.

Символом Марафону відповідальності є соняшник сорту «Богдан Гаврилишин», який був виведений спеціально до 90-річчя всесвітньо відомого українця. Одне зернятко цього прекрасного соняха проростає у красиву квітку, яке потім дає сотні плодів.

 «Університет доєднався до акції Фонду родини Богдана Гаврилишина, котру на Київщині реалізовують з молоддю у молодіжних осередках спільно з управлінням молоді та спорту КОВА, а також отримали насіння соняхів від амбасадорки Фонду Світлани Назарук.

Соняшник зростатиме близько 100 днів. За цей час стільки всього можна встигнути зробити: задонатити кошти на важливі збори для наших військових, підписати петицію про перейменування вулиці у вашому місті, запросити друзів на вечір настільних ігор і ще дуже багато різних речей», – вважають фахівці соціально-гуманітарного відділу, які стали сподвижниками акції в УГСП.

Відмітимо, що наш університет вже не вперше долучається до акції «Розквітнуть соняхи – розквітне Україна»».

Марафон відповідальності єднає різні куточки нашої мальовничої Батьківщини, різні покоління людей, надихаючи на відповідальні вчинки заради себе, близьких та нашої неньки України.

Але головне – це наші справи-насінинки, із яких виростаємо самі. Завдяки нашим Захисникам та Захисницям ми сьогодні маємо змогу зростати попри все. Ми вчимося, мріємо, працюємо, захищаємо, допомагаємо. «Розквітнуть соняхи – розквітне Україна!» – це фраза про те, що варто почати з себе. Просто зараз. Саме так і відбуваються зміни.

 

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу університету

Перейти до вмісту