Команда УГСП традиційно завітала до Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського й запросила його випускників на навчання

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда УГСП традиційно завітала до Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського й запросила його випускників на навчання

У п’ятницю, 26 травня 2023 року, команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі у складі проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності, кандидата історичних наук, доцента Василя Дудара; викладачок Оксани Плужник, Галини Черненко і Юлії Кролівець з метою профорієнтаційної роботи завітали до Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського Волинської обласної ради.

За повідомленням пресцентру коледжу, докторка філософії (PhD), старша викладачка кафедри соціальної комунікації, документознавства та інформаційної діяльності Оксана Плужник зустрілася з випускниками коледжу спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», та в деталях розповіла про вступ до університету на перший (бакалаврський) рівень на скорочений термін навчання за однойменною освітньою програмою. Друга зустріч сковородинівської викладачки відбулася вже зі студентами завершального курсу навчання спеціальності 014.10 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)». Здобувачі освіти не лише слухали, а й активно брали участь у бесіді, цікавились вступом за скороченою програмою на аналогічну спеціальність, а також на спеціальність 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології).

Натомість з випускниками спеціальностей 013 «Початкова освіта» та 014.12 «Образотворче мистецтво» зустрілася кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти Галина Черненко. Науковиця розповіла про особливості цьогорічного вступу, переваги навчання за скороченою програмою на бакалавраті та можливостями продовження навчання в університеті в магістратурі без зміни та зі зміною спеціальності.

У свою чергу докторка філософії (PhD) з галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки за спеціальністю 053 Психологія, старший викладач кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Юлія Кролівець мала зустріч з найбільш вмотивованими нашими випускниками-дошкільниками. Юлія Віталіївна розповіла про необхідність майбутнім випускникам для самореалізації базової та повної вищої освіти за спеціальністю 012 «Дошкільна освіта».

Прикметно, що візит сковородинівців припав на день символічного свята – останнього дзвоника в коледжі, відтак до вітального слова був запрошений проректор Василь Дудар. Принагідно, він привітав випускників та їхніх батьків, детально розповів про альма-матер та його факультети.

Варто зазначити, що зацікавлені здобувачі освіти, мали змогу задати запитання особисто всім представникам університету та отримати на них відповіді. Найбільше випускників цікавило як в університеті влаштована дуальна програма навчання, адже частина з них вже мають запрошення на роботу за професією.

Разом з тим у невимушеній розмові пригадували випускників обох закладів минулих років. Приємно, що кримчани з коледжу є в центрі уваги та їх поіменно знають та високо оцінюють  в університеті.

Навзаєм дякуємо колегам з Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського Волинської обласної ради за гостинність й співпрацю.  Традиційно розраховуємо побачити ваших випускників у лавах сковородинівців.

 

Інформацію надано Володимир-Волинським педагогічним фаховим коледжем ім. А.Ю. Кримського
Волинської обласної ради

Перейти до вмісту