Університет Григорія Сковороди в Переяславі – учасник ініціативи «Wi-Fi в укриттях» від Мінцифри, МОН та «Хуавей Україна»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Університет Григорія Сковороди в Переяславі – учасник ініціативи «Wi-Fi в укриттях» від Мінцифри, МОН та «Хуавей Україна»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі став учасником ініціативи «Wi-Fi в укриттях», яка була започаткована Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України. Проєкт оновлення мережі в УГСП реалізовано Huawei Ukraine за сприяння БО «Фонд освітніх ініціатив».

За сприяння Благодійної організації «Благодійний фонд «Фонд освітніх ініціатив», УГСП отримав від компанії «Хуавей Україна» сучасне мережеве обладнання, а саме точки доступу, комутатори, адаптери живлення, які будуть використані для розширення Wi-Fi-зон в укриттях навчальних корпусів. Незабаром відбудеться її офіційне відкриття за участі представників компанії. Wi-Fi-6 мережа забезпечить безперевний доступ до освіти для очних студентів, які навчаються в нашому закладі. Вони матимуть змогу отримувати знання і підтримувати зв’язок з рідними під час повітряних тривог.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі висловлює щиру подяку Міністерству цифрової трансформації та Міністерству освіти і науки України за ініціювання, а компанії «Хуавей Україна», БО БФ «Фонд освітніх ініціатив» – за безпосереднє долучення до проєкту й надане обладнання.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту