Команда УГСП завітала до Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка: випускників закладу рекрутували до лав сковородинівців

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда УГСП завітала до Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка: випускників закладу рекрутували до лав сковородинівців

У минулу п’ятницю, 12 травня 2023 року, команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі, зокрема ректор університету Віталій Коцур, декан факультету технологічної і математичної освіти Олексій Гончаренко, декан факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Віктор Куйбіда, завідувач кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності Алла Зленко, доцент кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності Ірина Березанська, керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич, доцент кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності Тетяна Шинкар завітали до  Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка та провели профорієнтаційну зустріч для випускників закладу.

Як розповідають сковородинівців, у ході зустрічі студентам-випускникам коледжу було презентовано факультети та спеціальності Університету Григорія Сковороди в Переяславі, можливості розвитку та професійного зростання. Надано основну інформацію щодо особливостей цьогорічного алгоритму вступу. Ольга Костюкевич працювала із потенційними абітурієнтами спеціальності: 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта; Алла Зленко, Ірина Березанська, Тетяна Шинкар – 061 Журналістика, Віктор Куйбіда – 014 Середня освіта (Фізична культура), а Олексій Гончаренко – 014 Середня освіта (Трудове навчання). Поза тим, їх ознайомили зі студентським життям та його сьогоденням.

Також команда УГСП зустрілася із директором коледжу, кандидатом педагогічних наук, доцентом, викладачем вищої категорії, викладачем-методистом Оксаною Мельничук та її заступницею, кандидатом історичних наук, спеціалістом вищої категорії, викладачем-методистом Аллою Шатковською.

Наостанок присутнім роздали пам’ятки вступника, буклети та візитівки для проведення анкетування майбутніх абітурієнтів. Розраховуватимемо побачити випускників закладу в лавах студентів УГСП.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту