«Молодь і суспільство: сталий розвиток громад та екосистем регіонів України»: коли відбудеться конференція і як стати її учасником

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Молодь і суспільство: сталий розвиток громад та екосистем регіонів України»: коли відбудеться конференція і як стати її учасником

Центр інноваційного навчання та трансферу технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Молодь і суспільство: сталий розвиток громад та екосистем регіонів України», яка відбудеться 18-19 травня 2023 року в змішаному форматі.

Метою конференції є пошук шляхів забезпечення сталого розвитку громад й екосистем регіонів України через партнерство представників органів самоврядування, бізнесу, практиків-освітян, провідних науковців, молодих дослідників, здобувачів вищої освіти, стейкхолдерів освіти у розширенні сучасних галузевих та міждисциплінарних знань і забезпеченні якості освіти, професійній самореалізації молоді і трансфері новітніх технологій.

Тематика конференції:

  1. Суспільно-громадянське партнерство в умовах сучасних глобальних викликів;
  2. Освіта – бізнес – держава: співробітництво заради добробуту і сталого розвитку громад;
  3. Потенціал професійних еко-систем у розвитку міст і громад;
  4. Університет і місто: успішні кейси взаємодії;
  5. Розвиток соціального партнерства, системної взаємодії закладів освіти, роботодавців, громадських організацій у неперервній професійній освіті.

Як долучитися? Для участі у конференції необхідно до 16 травня 2023 року:

– пройти реєстрацію до 16 травня 2023 року за формою: http://surl.li/gyjcv;

– надіслати на поштову скриньку оргкомітету (E-mail: newworldman.forum@gmail.com) Анотацію / Abstract доповіді українською та англійською мовою;

– сплатити організаційний внесок учасника у сумі 100 грн. (інформаційний і технічний супровід, редакційна обробка матеріалів учасника конференції, сертифікат про участь – формат PDF).

За матеріалами Конференції буде видано Збірник наукових статей «New World Man». Подання статей до збірника для участі у Конференції не обов’язкове. Зацікавлені у публікації статей мають до 18 червня 2023 року подати рукописи статей на електронну пошту newworldman.forum@gmail.com. Даний випуск збірника плановано подати для включення до наукометричної бази Scopus.

Матеріали конференції буде розміщено на Web-сторінці Центру інноваційного навчання та трансферу технологій і розіслано учасникам упродовж двох тижнів.

Координатори конференції:

+38 050-443-02-87 – Ірина Іванівна Доброскок,

+38 093-986-11-43 – Оксана Олександрівна Луцик,

+38 063-372-77-29 – Юлія Леонідівна Лукашевич,

+38 066-327-97-45 – Любов Вікторівна Басюк

E-mail: newworldman.forum@gmail.com

Вимоги до оформлення рукопису статті для публікації у збірнику наукових праць «New World Man», зразок оформлення статті, реквізити для оплати оргвнеску та інші деталі – в інформаційному листі.

 

Інформацію надано Центром інноваційного навчання та трансферу технологій

Перейти до вмісту