Інструктори Добровольчого формування Переяславської ТГ №2 провели заняття з тактико-вогневої підготовки для сковородинівців

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Інструктори Добровольчого формування Переяславської ТГ №2 провели заняття з тактико-вогневої підготовки для сковородинівців

9 травня 2023 року, військові Добровольчого формування Переяславської територіальної громади №2 організували для студентів Університету Григорія Сковороди в Переяславі навчання з тактико-вогневої підготовки. Розповідаємо як це було.

У ході навчань, які проводили командир роти та інструктор з позивними «Авангард» та «Digger», понад два десятки студентів навчилися правил поводження зі зброєю, ознайомилися із різноманітними варіантами модернізації автомату Калашникова, а також екіпіруванням сучасного солдата. Також сковородинівці мали змогу приділити трішки часу тактико-вогневій підготовці.

Заняття викликало чималий інтерес, мало позитивні відгуки здобувачів. Відтак за їх бажання за деякий час їх проведуть знову.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту