Команда УГСП завітала з профорієнтаційною кампанією до Верховинської громади

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда УГСП завітала з профорієнтаційною кампанією до Верховинської громади

Протягом минулого тижня у рамках проведення профорієнтаційної роботи команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі проводила зустрічі з учнями старших класів Верховинської територіальної громади, на Івано-Франківщині. З майбутніми вступниками працювали: ректор університету Віталій Коцур, декан факультету гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій Вячеслав Редзюк, доцент кафедри медико-біологічних дисциплін факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Юрій Козубенко, доцент кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Олег Хищенко, доцент кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності, помічник ректора Денис Мірошніченко, керівниці відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич й фахівчиня відділу Діана Головко. 

Як розповідають сковородинівці, зустрічі відбувалися з метою ознайомлення старшокласників з основними чинниками та факторами, які слід враховувати під час вибору тієї чи іншої професії, а також озброєння підлітків необхідними знаннями щодо соціально-економічних та психофізіологічних особливостей різних професій гуманітарного профілю.

Майбутні абітурієнти мали можливість переглянути відеоролики університету, в якому висвітлено інформацію щодо різних спеціальностей, за якими можна здобувати вищу освіту, навчаючись в УГСП, а надалі реалізовувати себе як кваліфікований фахівець. Окремими пунктами представники університету винесли питання діяльності Студентської ради університету, а також особливостей цьогорічного алгоритму вступу, зокрема пропоновані конкурсні пропозиції, необхідні предмети НМТ та обрахунок конкурсного балу. Наостанок присутнім роздавали пам’ятки вступника, буклети та візитівки для проведення анкетування майбутніх абітурієнтів.

Нагадаємо, наприкінці минулого липня відбулася зустріч команди Університету Григорія Сковороди в Переяславі на чолі з ректором Віталієм Коцуром із керівницею відділу освіти, молоді і спорту Верховинської селищної ради Іриною Сумарук у рамках якої було обговорено майбутню співпрацю та підписано відповідний договір.

 

Інформацію надано відділом профорієнтації та працевлаштування

Перейти до вмісту