Біля Університету Григорія Сковороди в Переяславі закладають новий сквер

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Біля Університету Григорія Сковороди в Переяславі закладають новий сквер

На території колишнього дендропарку у Переяславі, на території Університету Григорія Сковороди в Переяславі, закладають новий сквер. Про це у своєму Facebook повідомив ректор університету Віталій Коцур.

Як стало відомо з допису, у суботу до УГСП з робочим візитом завітав заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк. Ректор обговорив з ним особливості розвитку освіти на Переяславщині, проблеми та шляхи розв’язання їх в умовах воєнного стану.

Після офіційної частини для них доєднався депутат Київської обласної ради Олег Косташ, і вони заклали початок скверу на території колишнього дендропарку. До заходу доєднались також керівники студентського самоврядування, представники Наукового товариства й випускники університету. Не оминув подію й чемпіон світу з кікбоксингу Руслан Коваленко.

«Зазначу, що висадка молодих саджанців – це хороша традиція, яка не лише покращує інфраструктуру території, сприяє поліпшенню екології, а й стає таким собі пам’ятним символом, що знаменує спільну мету, цілі та налагодження міцної дружби, яка буде приносити позитивні результати на освітній ниві», – зауважив Віталій Вікторович.

Також у суботу кулінарна майстерня УГСП готувала куліш у музеї та збирала кошти для захисників-сковородинівців.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту