Скільки коштуватиме навчання та проживання в гуртожитках УГСП з 1 вересня 2023 року: повний список оновлених цін

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вступ-2023 > Скільки коштуватиме навчання та проживання в гуртожитках УГСП з 1 вересня 2023 року: повний список оновлених цін

Днями на засіданні вченої ради розглядалося питання затвердження тарифів на платні послуги у сфері освітньої діяльності на 2023-2024 н. р.  Згідно з рішенням вченої ради було підготовлено наказ по університету від 03.04.2023 р. №83 «Про надання платних послуг у сфері освітньої діяльності», відповідно до якого стало відомо, скільки коштуватиме навчання та проживання в гуртожитках Університету Григорія Сковороди в Переяславі з 1 вересня 2023 року. Спойлер – ціни зросли на 13-14% порівняно з тарифами на платні послуги у сфері освітньої діяльності у 2022-2023 н. р.

Повідомляємо, що розміри оплати за навчання за всіма спеціальностями бакалаврату та магістратури за денною та заочною формами навчання, підготовку здобувачів вищої освіти ступенів доктора філософії та доктора наук, а також за проживання в гуртожитках та за інші послуги з 1 вересня 2023 року становитимуть:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

«При формуванні ціни на новий навчальний рік ми виходили з розрахунку калькуляцій собівартості підготовки здобувачів на різних освітніх програмах, формах та рівнях освіти»,коментує нові тарифи та пояснює причини зростання цін керівництво університету.

Якими були ціни у 2022 році? Порівняти можете тут. Вдячні вам за те, що навчаєтеся в нашому університеті, обираєте для проживання наші гуртожитки, захищаєте тут свої кваліфікаційні роботи. Як би не зростали ціни, та все ж є дещо, що не має ціни – наш сковородинівський дух, можливості, які створює наш заклад, україновивірені позиції, на яких ми непохитно стоїмо впродовж усієї історії функціонування нашого закладу.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту