Стало відомо, скільки коштуватиме навчання та проживання в гуртожитках УГСП з 1 вересня 2022 року: повний список нових цін

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Стало відомо, скільки коштуватиме навчання та проживання в гуртожитках УГСП з 1 вересня 2022 року: повний список нових цін

Сьогодні, 25 квітня 2022 року, на засіданні ректорату стало відомо, скільки коштуватиме навчання та проживання в гуртожитках Університету Григорія Сковороди в Переяславі з 1 вересня 2022 року. Інформацію оприлюднили головна бухгалтерка університету Ольга Яременко та проректор кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник.

Відтак сповіщаємо, що розміри плат за навчання за всіма спеціальностями бакалаврату та магістратуру за денною та заочною формами навчання за ту чи іншу кількість кредитів, підготовку здобувача вищої освіти ступенів доктора філософії та доктора наук, а також проживання в гуртожитках з 1 вересня 2022 року становитимуть:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

«Провівши консультації з планово-фінансовим відділом та бухгалтерською службою  ми знайшли механізм, який  дозволяє здійснити мінімальне підвищення цін (лише з метою перекриття здорожчання енергоресурсів та підвищення заробітних плат). При формуванні ціни ми виходили з розрахунку калькуляцій собівартості підготовки здобувачів на різних освітніх программах, формах та рівнях освіти. Сподіваємося, що призупинення дії постанови КМУ щодо індикативної собівартості, як і  відмова від ЕВІ, ЄФВВ та ЗНО на 2022 р., сприятимуть подоланню низки соціальних проблем пов’язаних з воєнним станом та забезпечать зростання контингенту здобувачів університету» коментує нові тарифи та пояснює причини зростання цін проректор.

Нагадаємо, що завтра УГСП вшанує 36-ті роковини трагедії на Чорнобильській АЕС проведенням всеукраїнського круглого столу – долучитися можуть усі охочі.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту