Відеоблогер Віталій Гордієнко стане гостем «Платформи можливостей» в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Відеоблогер Віталій Гордієнко стане гостем «Платформи можливостей» в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі

У квітні після затяжної перерви до сковородинівців повертається ще один улюблений формат університетських зустрічей «Платформа можливостей» – партнерського проєкту Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю та Наукового товариства університету, що ставить на меті познайомити студентів та викладачів, серед інших, представниками неформальної освіти, молодіжними лідерами. Не уявляєте, що ми підготували для вас нині!

Уже в прийдешню п’ятницю, 7 квітня 2023 року о 13:00 в 114 аудиторії (Центр інноваційного навчання та трансферу технологій «Innovation Training & Tech Transfer Center») в рамках проєкту відбудеться «Розмова з Віталієм Гордієнком» – відеоблогером, засновником молодіжного кіномистецького YouTube-каналу з понад півмільйонною аудиторією підписників «Загін кіноманів», актором. Вхід вільний.

У ході  живого зібрання «загону кіноманів» і всіх охочих в Переяславі відомий блогер розповість їм про усе, що вони хотіли б знати про український YouTube; поділиться дієвими лайфхаками для тих, хто тільки но хоче стати блогером – від ідеї до якісної реалізації ваших задумів; привідкриє таємниче залаштунки українського кінематографу. Також будемо говорити про українську культуру у розрізі минулого, сучасного і майбутнього та усе, що вас цікавить.

Словом, маємо прекрасну нагоду завершити наступний тиждень цікавезною розмовою, і ви зовсім не пожалкуєте, приділивши на неї свій дорогоцінний час.

Зазначимо, що у 2023 році проведення цього проєкту є можливим ще й завдяки програмі «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту