Випускниці університету своїм талантом збирають кошти для 5 ОДШБр з Бахмута: як долучитися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Випускниці університету своїм талантом збирають кошти для 5 ОДШБр з Бахмута: як долучитися

Випускниці факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтв Алла Дрижерук (Ромаскевич) та Лоріна Севастян (Арутюнян), яких старожили альма-матер, найнайшвидше пригадають за прекрасними виставами у складі театральної студії «Broadway» в умовах війни своїм талантом збирають кошти для 5 ОДШБр з Бахмута. Розповідаємо як долучитися.

Алла та Лоріна звертаються до рідної сковородинівської родини із закликом підтримки, адже хлопці потребують нашої допомоги. Противник постійно веде масовий наступ та постійно обстрілює позиції. У захисників стає все менше змоги перекривати потреби за власний кошт. Дружина одного з офіцерів підрозділу, меншого брата чоловіки Лоріни, відкрила збір, щоб допомогти хлопцям напряму оскільки допомога від фондів та волонтерів їм не доходить.

Більше деталей знайдете в дописах:

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений ♡Nataliia Sevastian♡ (@16_natka_16)

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Alla Drizheryk (@romashka_art_and_hand_made)

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений ♡Nataliia Sevastian♡ (@16_natka_16)

Потреби хлопців на даний час мінімальні проте надзвичайно важливі – мова про 80 магазинів, 2 EcoFlow Delta, комплект батарей для дрона та два прилади нічного бачення. Загальна сума збору: 246 500 грн.

Банка

Номер карти: 5375 4112 0422 0243

Сковородинівці у ході цієї війни на полі бою та в тилу демонструють міць та інтелект, талант та націоцентричність закладені в стінах альма-матер. Допомагаймо своїм. Ми сильні коли об’єднані.

 

Пресцентр факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва

Перейти до вмісту