В УГСП провели фотоакцію до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом: галерея світлин доброчинців

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В УГСП провели фотоакцію до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом: галерея світлин доброчинців

Сьогодні, 23 березня 2023 року, студентське бюро соціально-гуманітарного відділу спільно з відділом інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Університету Григорія Сковороди в Переяславі в особі фотографа Сергія Коваленка провели  волонтерську акція до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом.

Близько опівдня усі охочі сковородинівці мали змогу підійти до майданчику навпроти головного корпусу університету та фінансово, за довільний донат, допомогти хворим, отримавши навзаєм крутезні світлини від найкращого фотографа університету.

Ініціатори планують дещо збільшити суму, яка нині склала близько тисячі гривень, та, днями, перерахувати кошти у один з фондів що допомагає людям хворим на туберкульоз. Прозвітують про це на своїх сторінках.

Дякуємо усім хто долучився – ваші світлини знайдете в галереї під цією публікацією та на файлообміннику зі змогою завантажити їх у найвищій якості.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту