Команда УГСП в рамках профорієнтаційного туру завітали до ліцеїв Борисполя

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда УГСП в рамках профорієнтаційного туру завітали до ліцеїв Борисполя

Профорієнтаційний тур команди Університету Григорія Сковороди в Переяславі набирає обертів. Протягом минулого тижня вона відвідала низку закладів у Борисполі – ліцей імені Костянтина Могилка, ліцей імені Анатолія Федорчука, ліцей імені Павла Чубинського, ліцей «Альта», ліцей «Патріот», ліцей «Перспектива» імені Володимира Мономаха, імені Юрія Головатого, ліцей «Лідер» й ліцей «Основа».

Повідомляється, що з майбутніми вступниками працювали: проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності  Василь Дудар,  заступник завідувача кафедри політології з наукової роботи, кандидат політичних наук, доцент Юрій Войтенко, фахівець відділу профорієнтації та працевлаштування Діана Головко та представники органу студентського самоврядування Юлія Бойко, Роман Беркут, Марина Прокопенко.

«У ході свого виступу перед школярами ми наголошували на тому, що в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі є багато різних спеціальностей, які випускають фахівців своєї справи. Однією з особливостей нашого ЗВО є те що, головна увага фокусується безпосередньо на студентові, виховуються навички майбутнього спеціаліста. Проведена була розмова про самовизначення старшокласників з майбутньою професією. Надалі у ході зустрічі було презентовано факультети та спеціальності нашого університету. Також провели ознайомлення зі студентським життям, зокрема зі студентською радою. Наостанок присутнім роздали пам’ятки вступника, буклети та візитівки для проходження анкетування майбутніх абітурієнтів», – розповідають сковородинівці та висловлюють сподівання, що цей захід допоможе молоді розібратись в різноманітті спеціальностей нашого університету, наочно оцінити його пропозиції, визначитися зі своєю майбутньою професією.

Обираєте заклад для здобуття якісної вищої освіти? Обирайте Університет Григорія Сковороди в Переяславі – сучасний регіональний заклад вищої освіти, який системно модернізується шляхом оновлення матеріально-технічної та навчально-лабораторної баз, застосування сучасних інформаційних технологій, модульного навчального середовища, формування потужного науково-методичного супроводу освітнього процесу. Не пожалкуєте!

Пресцентр відділу профорієнтації та працевлаштування

Перейти до вмісту