Команда УГСП завітала до Великодимерського ліцею з профорієнтаційною місією та метою налагодження співпраці

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда УГСП завітала до Великодимерського ліцею з профорієнтаційною місією та метою налагодження співпраці

Сьогодні, 22 березня 2023 року, керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ольга Костюкевич та провідна фахівчиня відділу Каріна Худенко разом з представниками факультету технологічної і математичної освіти, а зокрема, кафедри теорії та методики професійної підготовки Оленою Бокшиц та Іриною Каменською  провели профорієнтаційну зустріч з випускниками 11-х класів КЗ Великодимерського ліцею. 

У ході зустрічі з директором ліцею Тетяною Філіповою було обговорено ключові напрямки співпраці нашого УГСП з ліцеєм, підписано договір про співпрацю, презентовано факультети та спеціальності переяславського університету. Команда закладу розповіла ліцеїстам про переваги навчання, можливості академічної мобільності, участь у студентських проєктах та  заходах, умови проживання у гуртожитках та багато іншого.

Наостанок зустрічі її учасникам роздано пам’ятки вступника, буклети та візитівки для проходження анкетування.

Розраховуємо побачити випускників ліцею в лавах здобувачів нашого Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Навчайтесь з нами!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту