Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Завтра українські освітяни зможуть долучитися до дискусії про освіту під час війни

Завтра, 16 березня о 13:00 відбудеться презентація та дискусія про рік повномасштабної війни для української освіти.

«Ця подія об’єднає українських освітян, представників влади, громадських організацій та міжнародних фондів, аби обговорити значення цього року війни для українських дітей та освіти», – розповідають ініціатори.

У ході дискусії презентують аналітичне дослідження «Війна & Освіта: як рік повномасштабного вторгнення вплинув на українські школи» про руйнівні наслідки російської агресії проти української освіти. Також учасники обговорять, як війна вплинула на дітей, батьків, вчителів, як змінилася організація освітнього процесу і які наслідки має для всіх його учасників. Спікери поділяться кейсами та свідченнями тих, хто безпосередньо постраждав від агресії.

Крім того, відбудеться панельна дискусія «Відновлення доступу до освіти: нагальні потреби і довгострокові виклики».

У дискусії візьмуть участь:

– Андреас Шляйхер, директор з питань освіти в Організації економічного розвитку та співробітництва;

– Сергій Бабак, голова комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій;

– Наталія Малець, директорка школи №20 у Чернігові;

– Григорій Баран, менеджер програми «Соціальний капітал» Міжнародного фонду «Відродження» (TBC);

– Представник UNICEF (TBC).

Модеруватиме дискусію Aнна Новосад, співзасновниця SavED, міністерка освіти і науки України (2019-2020).

Подія буде доступна офлайн і онлайн. Офлайн частина відбудеться 16 березня з 13:00 у Klitschko Expo (НСК «Олімпійський», Велика Васильківська, 55). Через обмежену кількість місць у залі усім зареєстрованим учасникам повідомлять про можливість відвідати подію офлайн або запропонують посилання на трансляцію заходу.

Зареєструватися можна за посиланням.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту