УГСП розпочинає співпрацю з Мукачівським державним університетом – укладено відповідний договір

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП розпочинає співпрацю з Мукачівським державним університетом – укладено відповідний договір

Університет Григорія Сковороди в Переяславі на чолі з ректором Вітаєм Коцуром уклав договір про співробітництво з Мукачівським державним університетом, в особі ректорки Тетяни Щербан.

Угода передбачає підтримання партнерських відносин, обмін досвідом та сприяння розвитку інших напрямів співпраці, проведення спільних семінарів, конференцій, круглих столів тощо.

Договір підписано з метою встановлення взаємовигідного та плідного співробітництва між університетами у сфері науково-дослідної діяльності та вищої освіти.

Предметом співпраці у сфері вищої освіти зокрема є: обмін досвідом щодо удосконалення освітнього процесу та впровадження прогресивних методів його організації; участь науковців і професорсько-викладацького складу у читанні лекцій, спецкурсів і проведенні практичних занять відповідно до науково-методичного й освітнього профілю університетів; реалізація програм обміну викладачами, здобувачами першого (бакалаврського), другого (магістерського) й третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти з метою стажування та участі у спільних міжнародних, освітніх та наукових проєктах; спільний пошук джерел фінансування для реалізації освітніх програм.

У науково-дослідній сфері планується реалізація спільних науково-дослідних програм, проведення наукових і практичних конференцій, симпозіумів, семінарів, круглих столів тощо, спільне видання наукової та науково-методичної літератури, обмін науковою літературою з метою збагачення бібліотечного фонду університетів Мукачева і Переяслава.

Сподіваємось на подальшу плідну та взаємовигідну співпрацю!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту