Гурт «Драбадан» презентує свій новий альбом в УГСП у день народження Тараса Шевченка: збиратимуть кошти для ЗСУ

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Гурт «Драбадан» презентує свій новий альбом в УГСП у день народження Тараса Шевченка: збиратимуть кошти для ЗСУ

У день народження великого українського митця – Тараса Шевченка, 9 березня 2023 року, у актовій залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться благодійний концерт – довгоочікувана презентація альбому відомого переяславського гурту «Драбадан» «В душі війна». Початок о 17:00.

«На концерті ви почуєте усі пісні зі студійного альбому «В душі війна», вже відомі пісні гурту з попередніх альбомів, кавери відомих пісень, а також нові пісні, які гурт готує до запису на уже наступний «військовий» альбом, який колектив планує випустити в цьому році. У концерту є мета – збір коштів для захисників нашої Батьківщини», – анонсують музиканти.

Наразі, музиканти – це голос народу, який має чути весь світ. Пісні альбому «В душі війна» потрапили в ротації українських та закордонних радіостанцій у Нідерландах, США, Литві, Молдові, Іспанії і ще багатьох країнах. Не прогавте цей вечір!

 

Пресцентр соціально-гуманітарного відділу

Перейти до вмісту