«Обійми, якщо віриш у перемогу»: сковородинівці влаштували зворушливу акцію до річниці повномасштабного вторгнення росіян

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Обійми, якщо віриш у перемогу»: сковородинівці влаштували зворушливу акцію до річниці повномасштабного вторгнення росіян

20 лютого 2023 року студенти факультету фінансово-економічної і професійної освіти провели патріотичний флешмоб для жителів Переяславської громади та студентів Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Ініціативу Студентської ради фінансово-економічної і професійної освіти приурочили до першої річниці повномасштабного вторгнення росіян на територію  України.

Сковородинівці проклали маршрут містом тримаючи в руках «Обійми, якщо віриш у перемогу» флешмоб розгорнули на території університету, в середмісті поблизу ліцею «Патріот» та в районі автовокзалу.

Уже на старті викладачі, працівники та викладачі УГСП охоче долучались до ініціативи та обіймалися. Жителі міста, у бік якого вирушили далі, теж щиро обіймали, посміхалися та говорили теплі слова. Багато маленьких дітей бігли обійматися та з радістю фотографувалися. Навіть проїжджаючи на машинах люди-очевидці акції сигналили в знак підтримки та віри в перемогу України.

Кожен охочий міг підійти і підтримати нашу країну. Загалом до флешмобу долучилися понад півсотні людей різного віку. Сковородинівці поділилися найяскравішими спогадами що супроводжували цей день, додавали снаги учасникам ініціативи:

«Коли бабуся на зупинці сказала, що готова весь світ обійняти аби тільки закінчилася війна і ми перемогли»

«Як дядько в універмазі: «Доця дай я тебе обійму! Ми обов’язково переможемо і відженемо орків за три дев’ять земель, боятимуться і згадуватимуть, як «взяли Кієв за три дні»»

«Коли дві бабусі біля дому стояли і прочитавши наш плакат одна бабуся обійняла іншу сказавши, що готова обійняли кого завгодно, хоч і рука болить. Бо впевнена, що перемога не за горами і зовсім скоро будемо святкувати всією країною».

Проведення заходу продемонструвало, що попри певну втому від війни вони вірять своїм захисникам і чекають перемоги України.

Ми сильні, коли ми разом! Ми віримо в нашу перемогу!

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти

Перейти до вмісту