Долучайтеся до дистанційної сесії «STEM-школа – 2023» і отримуйте сертифікат з нарахуванням 30 академ. годин (1 ETSC)

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Долучайтеся до дистанційної сесії «STEM-школа – 2023» і отримуйте сертифікат з нарахуванням 30 академ. годин (1 ETSC)

Українських освітян запрошують на зимову дистанційну сесію «STEM-школа – 2023», яка відбуватиметься протягом 21 лютого – 1 березня 2023 року. Про це повідомляють в Інституті модернізації змісту освіти.

Сесія проходитиме за наступним планом:

21-25 лютого – навчання;

26-28 лютого – тестування;

1 березня – видача сертифікатів слухачам та спікерам.

Повідомляється, що у програмі сесії будуть представлені матеріали з актуальних питань STEM-освіти для педагогічних працівників усіх рівнів освіти за напрямами:

– науково-методичні засади розвитку STEM-освіти в Україні в умовах воєнного часу;

– STEM-середовище – дієвий інструмент формування soft skills учнівської молоді;

– створення і проведення STEM-уроків;

– STEM-проєкти: від теорії до практики;

– партнерська взаємодія для кращих результатів.

На вас очікують 5 днів інтенсивного онлайн-навчання на платформі Українського проєкту «Якість освіти» (рубрика «STEM-школа – 2023»). Щодня з 21 по 25 лютого о 10.00 слухачам буде надаватися доступ до нових навчальних матеріалів.

«Спікери поділяться своїми ідеями, досвідом та практичними кейсами методичних матеріалів. Учасники мають свободу вибору навчальних матеріалів, місця, часу і темпу навчання за дистанційною формою», – розповідають ініціатори.

Під час сесії передбачено зворотний зв’язок: слухачі можуть ставити спікерам запитання на каналі YouTube, оцінювати запропоновані матеріали, спілкуватися між собою. Також слухачі опрацьовують кейси методичних матеріалів до навчальних відео: авторські методичні матеріали, рекомендації, приклади розробок уроків/проєктів.

Для навчання, отримання матеріалів і сертифіката учасникам необхідно заповнити до 25.02.2023 реєстраційну форму за посиланням. Після реєстрації автоматично буде створено особистий кабінет слухача на платформі ЄАС (Єдина атестаційна система).

Через кабінет:

– учасники будуть мати доступ до підсумкового тесту;

– отримують сертифікат з нарахуванням 30 академ. годин (1 ETSC) за результатами успішного виконання підсумкового тестування (80% правильних відповідей).

Надалі педагогічні працівники можуть на безоплатній основі користуватися власним кабінетом та накопичувати сертифікати/довідки від будь-яких установ, у яких пройдено підвищення кваліфікації, а також зберігати іншу необхідну інформацію для атестації.

Запитання можна надсилати на е-mail webstemschool2020@gmail.com.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту