Команда УГСП провела профорієнтаційну зустріч у столиці: з ким зустрілися та про що говорили

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Команда УГСП провела профорієнтаційну зустріч у столиці: з ким зустрілися та про що говорили

Рік тільки розпочався, а ми вже впевнено наближаємося до початку нової вступної кампанії. Для випускників цей час означений тим, що потрібно остаточно визначатися з омріяними закладами освіти та спеціальностями, за якими вже незабаром вони розпочнуть навчання.

У четвер, 2 січня 2023 року, за ініціативи ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталія Коцура, команда закладу вирушила до столиці задля зустрічі з колективом спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №305 з поглибленим вивченням іноземної мови м. Києва.

Делегація закладу в особі ректора, керівниці відділу профорієнтації та працевлаштування Ольги Костюкевич і фахівчині Діани Головко познайомилася й провела плідну зустріч з директоркою закладу Ларисою Касян. Після цього спілкувалися зі школярами.

Сковородинівці наголошували на тому, що в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі є багато різних спеціальностей. Усі вони формують нову генерацію фахівців своєї справи, які вже незабаром впливатимуть на майбутнє України та світу.

«Сьогодні ми тут, аби допомогти вам із самовизначенням щодо вашої майбутньої професії. Однією з особливостей нашого закладу вищої освіти є те, що головна увага фокусується безпосередньо на студентові. У ньому виховуються навички майбутнього спеціаліста. Маємо надію, що ви опановуватимете обрану спеціальність в нашій альма-матер», – наголосив у своєму вітальному слові Віталій Коцур.

Надалі у ході зустрічі було презентовано факультети та спеціальності нашого університету. Старшокласникам розповіли про те, чим, поза навчальним процесом, живуть студенти УГСП. Наостанок присутнім роздали пам’ятки вступника, буклети та візитівки для проведення анкетування майбутніх абітурієнтів.

Сподіваємося побачити випускників спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №305 м. Києва та чим більше українських школярів в лавах здобувачів нашого Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Навчайтеся з нами!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту