На базі УГСП презентували цифрову платформу «U-Report»: вона об’єднує молодь та впливає на зміни в країні

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > На базі УГСП презентували цифрову платформу «U-Report»: вона об’єднує молодь та впливає на зміни в країні

Новий рік слід починати з нових можливостей, відтак вчора, 4 січня 2023 року, на базі укриття №1 Університету Григорія Сковороди в Переяславі для студентської молоді Переяславської громади провели презентацію U-Report – цифрової платформи ЮНІСЕФ, що об’єднує проактивну молодь, яка висловлює свої думки та прагне впливати на зміни в країні. Проєкт покликаний у формі опитувань збирати думки молоді з приводу різних сфер суспільного життя. 

У ході зустрічі обговорювали як сам проєкт так і акцентували увагу на важливості долучення до нього, результати, яких вдалося досягти завдяки U-Report, а також відкриття U-point на Київщині.

За повідомленням організаторів, до діалогу долучився й ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур. Він наголосив на важливості участі молоді у прийнятті рішень та включеності молоді у всі сфери життя, а також подякував за тісну співпрацю у галузі молодіжної роботи.

Закликаємо сковородинівців долучатися та ставати рушіями змін. Усе просто – варто лишень підключити чат-бот за посиланнями та отримувати повідомлення про нові опитування: http://t.me/ureportukrainebot,  http://m.me/ureportukraine.

Нагадаємо, що про U-Report активні сковородинівці-старшокурсники чують далеко не вперше – ще у квітні 2018 року про цей проєкт в актовій залі університету їм розповідав фронтмен гурту «Антитіла», зірковий амбасадор платформи Тарас Тополя, а у квітні 2021 року – з консультантом ЮНІСЕФ з питань клімату, екс-консультантом з партнерств і залучення молоді для «U-Report Ukraine» Річардом Герцом.

 

За матеріалом сайту Управління фізичної культури і спорту КОВА

Перейти до вмісту