Виступ хорової капели Університету Григорія Сковороди в Переяславі тепер можна переглянути в он-лайні – він з’явився на youtube-каналі закладу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Виступ хорової капели Університету Григорія Сковороди в Переяславі тепер можна переглянути в он-лайні – він з’явився на youtube-каналі закладу

Складно не погодитися у тім, що справжньою родзинкою, яка додала культурологічного змісту та музичних фарб відзначенню 300-річчя великого філософа Григорія Сковороди в нашому Університеті стала святкова концертна програма від митців факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва. Серед них особливим масштабом вразив понад тридцятиголосий хоровий колектив закладу у складі якого, переважно, налічуються студенти та викладачі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання.

Усе хороше має закарбовуватися у віках – переконані у відділі інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, які записали та пропонують вашій увазі запис виступу колективу.

У відео ви почуєте духовний гімн України «Боже, великий, єдиний» та твір в обробці Ігоря Гайденка «Ой ти, пташко…» з циклу «Три наспіви на текст Григорія Сковороди». Художнім  керівником і диригентом колективу є професор Анатолій Мартинюк, концертмейстром – Світлана Чорнобай.

Готуючи відео ми поспілкувалися з Анатолієм Кириловичем та вивідали в нього історію появи капели, деталі її репертуару, розповіді про перші перемоги та прийдешні перспективи. Запрошуємо до перегляду!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту