«Labster: використання віртуальних симуляцій у навчанні»: 2 грудня відбудеться пізнавальний онлайн вебінар

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Labster: використання віртуальних симуляцій у навчанні»: 2 грудня відбудеться пізнавальний онлайн вебінар

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до вебінару «Labster: використання віртуальних симуляцій у навчанні», який відбудеться 2 грудня 2022 року об 11:00.

Модеруватиме захід голова навчально-методичної підкомісії МОН України з дистанційного навчання Юрій Зубань.

У ході вебінару спікери розповідатимуть:

– про Labster та симуляції у навчанні;

– як виглядає віртуальна платформа Labster;

– як Labster дозволяє оцінювати результати;

– як викладання з використанням наукових симуляцій покращує результати навчання.

На завершення заходу планується блок питань і відповідей.

Приєднатися до вебінару-презентації можна за покликанням: https://t.ly/QMXz. Вебінар буде записано та поширено серед закладів освіти України після завершення.

Що таке платформа Labster? Це світовий лідер з розроблення віртуальних навчальних симуляторів, що вже успішно застосовуються в 2000 закладів освіти та пропонує безкоштовний доступ до сотень віртуальних симуляцій, зокрема, з таких предметів: анатомія та фізіологія, біохімія, біологія, біотехнологія, хімія, наука про землю, мікробіологія, фізика.

Кожен симулятор є повноцінним віртуальним комплексом з відеоінструкцією, теоретичними відомостями та інтерактивними вправами, що виконуються у 3D-середовищі сучасних віртуальних лабораторій. Платформа Labster забезпечує можливість самостійного підключення викладачами учнів і студентів з подальшим аналізом результатів їх робіт.

«Від самого початку військової агресії рф команда Міністерства освіти і науки України активно займається напрацюванням нових цифрових рішень у сфері освіти задля забезпечення здобувачам освіти можливості продовжувати освітній процес у зручних умовах та із залученням сучасних технологій. З урахуванням високої частки занять, які проводяться закладами освіти України у змішаному та/або онлайн-форматі, оптимальним рішенням в умовах дистанційного навчання для лабораторних робіт можуть стати якісні віртуальні симуляції», – розповідають в МОН.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту