Напередодні 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди популярний виконавець Діля розповість про мислителя у вимірі мистецтва та технологій

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Напередодні 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди популярний виконавець Діля розповість про мислителя у вимірі мистецтва та технологій

30 листопада 2022 року об 11:00, напередодні довгоочікуваної 300-літньої річниці від дня народження Григорія Сковороди однією з родзинок всеукраїнського марафону «Сковорода 300» стане проведення творчої зустрічі «Світогляд Сковороди і сучасність: Мистецтво та технології». Віртуальним гостем нашого закладу стане генеральний директор, співзасновник та композитор ІТ стартап проєкту (мобільного додатку) «Аудіоказки Українською» з найбільшою колекцією аудіоказок українською, співак, один з найкращих кінокомпозиторів країни, мультиінструменталіст, викладач музики, продюсер, учасник гуртів ТНМК, НеДіля, АСТАРТА та інших, один з найкращих мелодистів України що має  власну музично-терапевтичну методику навчання дітей та альтернативу школу музики Едуард Приступа (Ділю).

У ході зустрічі митець, творчий здобуток якого налічує понад  25 повноцінних студійних альбомів від колискових до етно музики, репу і року та якого віддавна надихають творчість і масштаби особистості Григорія Сковороди, розповість про можливості які дають технології для того, аби думка Григорія Савича зазвучала по-новому, та як використання мобільного застосунку «Аудіоказки Українською» і «Digital Inclusion» допоможе розвивати та популяризувати творчу спадщину Григорія Сковороди у цифровому світі.

Сьогодні пан Едуард є генеральним директором, співзасновником та композитором ІТ стартап-проєкту (мобільного додатку) «Аудіоказки Українською» з найбільшою колекцією аудіоказок українською мовою. Зазначимо, що від 25 лютого 2022 року він став безкоштовним для тих, хто цього потребує найбільше. Слухачам доступні більше ніж 850 казок та колискових українською мовою, а також музика для сну. У розділі «Профіль» достатньо натиснути «Вхід», вказати дані – e-mail kazky@gmail.com й пароль staycalm та слухати серцем.

Поза тим, у ході заходу свій виступ планує представниця ГО «Гордість нації» Олена Новікова, представники ДПУ «Міжнародний дитячий центр «Артек»», очільниця Центру Сковородинознавства УГСП Наталія Юхименко та інші впізнавані сковородинознавці нашої альма-матер.

Захід модерує старша менеджерка із зв’язків з громадськістю «Huawei Ukraine» Аліна Севастюк.

Зустріч відбудеться в онлайн форматі на платформі Microsoft Teams за посиланням.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту